Aleksandra Đurović: Dokle će režim da nam ubija djecu?!? Da li će i ovaj put neko da mi prijeti?

Aleksandra Đurović: Dokle će režim da nam ubija djecu?!? Da li će i ovaj put neko da mi prijeti?

DA LI ĆE I OVAJ PUT NEKO DA MI PRIJETI? Za svaki slučaj, SVE pišem javno. Ako mi se nedaj Bože nešto desi, ljudi će znati ko je to uradio. Što se mene tiče – slobodno! Za Šta više da se bojim – za svoj život kojeg nemam?!? Zbog istine koju zna cijela Banja Luka, a ja ju stalno ponavljam? Zbog toga što me u MUP-u neki dan dok sam tražila neke dokumente, bukvalno ispitao jedan njihov službenik i pitao šta znam o slučaju pogibije moga sina, jer me prepoznao?

Sreća pa je bio dobronamjeran, što je rijedak slučaj. Kada je čuo Šta sve znam, samo mi je odgovorio – „Pa Vi sve znate … ali izvinite, niko od nas Vam ne smije pomoći, jer se bojimo za svoj život i život naših porodica, a na kraju i za radno mjesto!!! Moramo da ćutimo.“ I okrenuo se ka svom laptopu i nastavio da radi. Ne krivim ga, jer i on jadan mora čuvati svoj život – po naređenju Nekoga – zna se koga. Ali hvala mu što mi je potvrdio da je sve ono što stalno govorim i što znam – ISTINA. Pa i na BN TV sam neku veče izjavila da Istina vodi do Vrha vlasti. Pa eto, potvrđeno mi je u samom MUP-u RS.

Da bi sve bilo još „bolje“, sinoć u jednom društvu se zadesio mladić stariji od moga sina 2 godine. Poznavao je moga Nikolu. Rekao mi je: „Znam, vidio sam sve, saobraćajku. Čađu su odmah izvukli iz auta i stavili u policijsko auto, a Vašeg sina su ostavili zadnjeg … da leži u jarku, a bilo je očigledno da je njemu najpotrebnija pomoć. Krvario je, a niko mu nije prišao, čak ni oni iz Hiitne. Njega su zadnjeg pokupili. Znam, kaže, da je Škrbić, uz dozvolu naravno, Čađu prebacio na VMA helikopterom. Žao mi je.“Nisam u momentu znala Šta odgovoriti. Na kraju sam mu rekla ipak, da znam to, da sam nakon 3 dana ležanja moga Nikole u bolnici, zvala doktora sa VMA (M.S. moj prijatelj) koji mi je rekao da se Škrbić upravo nalazi kraj njega, i da je tamo sa Čađom koji nije teško povrijeđen, slomljena noga, ruka. E onda sam razgovarala sa Škrbićem i rekla mu da ujutro dovodim Nikolu na VMA, da imam dogovor sa doktoricom D. koja će ga operisati.

UJUTRO dolazim po svoje dijete, a oni mi kažu:“Vaš sin je sinoć preminuo u pola 9.“ Slučajnost? Ne bih rekla, ali nikada neću saznati. Da li je moj sin nekoga vidio koga nije trebao u saobraćajki?!? Ne znam, i nikada neću saznati. Zar nije puno „slučajnosti“ ovdje?!?

Ko me pitao smiju li ga skinuti sa aparata?!? NIKO. Da li mi je javljeno da je preminuo – NIJE. Od KBC-a nikada nisam dobila odgovor na moj upit šta se desilo, NIKADA. Tzv. doktrora Škrbića sam 2 puta pronašla u kafiću i sve mu u oči rekla. Rekla sam mu da, kada ga ne mogu izvesti pred sud, mogu mu kao majka reći ono što mislim. I rekla sam mu pred svim ljudima u bašti kafića. NI JEDNOM JEDINOM RJEČJU NIJE POREKAO da je tada bio sa Čađom na VMA. Samo je dodao da je dr. M.S. sa VMA i njegov prijatelj. Pa eto vam, vi koji mi i nakon 6,5 godina prijetite, i sami znate da ISTINU, zna Banja Luka, a ne samo ja! Moj sin bi 16. MAJA imao 27. godina!!! A poginuo je sa samo 20. godina. Ali istina će isplivati u javnost kad tad, pravda je spora ali dostižna.

Da je živ, danas bi moj Nikola slavio 25. rođendan!

Da je živ, moj sin bi danas radio, imao svoju porodicu, jer je bio vjeren prije nego što je poginuo. On mi je bio jedino dijete i ne mogu opisati svoju bol. Ja ga vratiti ne mogu, ali želim čuti istinu o njegovoj pogibiji od gospodina Dodika lično, jer on zna istinu.

NAPISALA NIKOLINA MAJKA: ALEKSANDRA SAŠKA ĐUROVIĆ BOGOSANOVIĆ


“UČESNIK SAOBRAĆAJNE NESREĆE JE STANISLAV ČAĐO I JOŠ JEDAN VISOKI FUNKCIONER”

Darko Đurović optužio je bivšeg ministra policije Republike Srpske Stanislava Čađu da je direktno odgovoran za smrt njegovog sina Nikole, koji je poginuo u sabraćajnoj nesreći 21. avgusta 2011. godine na raskrsnici na Rakovačkim barama kod Banjaluke.“Učesnik saobraćajne nesreće je Stanislav Čađo i još jedan visoki funkcioner”, rekao je Đurović na konferenciji za novinare održanoj u Narodnoj skupštini RS. On nije želeo da navede ime drugog “visokog funkcionera”, za kojeg tvrdi da je bio sa Čađom u automobilu.Đurović je naveo da je prikupio mnogo novih detalja koji ukazuju da Nenad Radinković, kojem je Vrhovni sud RS u avgustu 2013. godine potvrdio kaznu od četiri godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njegov sin, nije upravljao vozilom.

http://www.zurnal.info/novost/19972/novi-dokazi-optuzuju-stanislava-cadu-za-ucesce-u-saobracajnoj-nesreci

 

KO JE VOZAČ AUDIJA KOJI JE UBIO ĐUROVIĆA?

„Misteriozna saobraćajna nesreća“Na konferenciji za novinare supružnici Đurović su otvoreno izrazili sumnju u zvaničnu verziju stravične nesreće koja se dogodila 21. avgusta 2011, navodeći da je smrt njihovog sina (koji je tri dana kasnije umro u bolnici) skrivio jedan visokopozicionirani funkcioner Republike Srpske, a ne Nenad Radinković koji je u međuvremenu optužen na banjalučkom Okružnom sudu.

http://www.rtvbn.com/371936/Ko-je-vozac-audija-koji-je-ubio-Djurovica

 

Izvor: zurnal.info/rtvbn.com/Facebook