Banjaluka: Policija izvela oklopne transportere na ulice!

Banjaluka: Policija izvela oklopne transportere na ulice!

Nakon informacije da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske od jutros uznemiravaju građane Banjaluke, dolazi nam i informacija o intenzivnom prisustvu policijskih snaga na ulicama glavnog grada Srpske.

Oklopni transporteri su na ulicama. Banjaluka sve više liči na grad terora i nasilja. Grad u kome su kriminalci i ubice na slobodi i pod zaštitom Policije. 

Od jutros se širom Srpske vrše privođenja, saslušanja, pretresi. Režim je u panici i pokušava da zastraši građane.

Presedan je i saslušanje novinara Miljana Kovača iz Gradiške, kome su policajci došli na vrata i tražili odgovor da li organizovano putuje u Banjaluku na veliki skup Pravde za Davida u subotu.

Lukač planira da terorom uplaši vlastite građane i spriječi veliki skup u subotu. Mi smo narod, Policija treba da služi nama, a ne kriminalcima i ubicama koji su uzurpirali institucije naše zemlje.

Ovo je istorijski trenutak! Trenutak u kom moramo pokazati slogu, jedinstvo, odlučnost da istrajemo u demokratskim načinima i da odbranimo svoja prava!

Mi nismo kao oni. Zato mirno i dostojanstveno, do pravde i istine!


Izvor: glasbanjaluke.net

Infomedia Balkan: Vijest preuzeta sa portala glasbanjaluke.net a portal ne navodi sa koga facebook profila/grupe su oni preuzeli informacije i foto materijal.