Bišćanka iz filmova za odrasle Sanja Cerić -ide do kraja- Na dno su me spustili, karijeru mi uništili, samo život mogu da izgubim

Bišćanka iz filmova za odrasle Sanja Cerić -ide do kraja- Na dno su me spustili, karijeru mi uništili, samo život mogu da izgubim

Javnosti se ponovo obratila Sanja Cerić, koja je bila u vezi sa krajiškim biznismenom Sadahudinom Blaževićem, glavnim akterom skandala koji je potresao Bihać kada je otkriveno da je tajno snimao žene tokom seksa.

Cerić u posljednjem Facebook postu navodi kako je otvoren i poseban blog, gdje će biti objavljena specfična imena osoba koje su, kako navodi, upletene u kriminalne radnje.

- Tamo ću prvo objaviti jedno od imena firmi sa kojima su povezani Avdić i Blažević. Znam, naravno, da svi očekujete više informacija, ali zbog knjige koju pišem, vjerovatno neće biti moguće sve objaviti, navodi Cerić i napominje kako su njeni advokati Blaževića obavjestili da neće biti nagodbe i da će se čekati ishod sudskog postupka, gdje će on, ako se utvrdi osnovana sumnja, odgovarati za svoje postupke.

- Više detalja u petak u jednom dnevnom listu zatim na TV ekranima. Na dno su me spustili u društvu i svugdje, sad je vrijeme da se pokaže ko su njihova prava lica. Čak imam dokaze i viber ispise da me i pored ovoga Blažević pokušava kontakirati, šta je htio ne znam, ali svaki takav poziv stvara pritisak na mene. Tužilaštvu su dokazi dostavljeni. Neću prejudicirati odluku tužilaštva, ali ovako nešto je veoma opasno te se mora djelovati, navodi dalje.

Javnost je obavijestila i da je pozvana u nekoliko državnih i privatnih televizija o kojima će se razgovarati uglavnom o stigamtizaciji žena u društvu, odnosno njihovom podređenom položaju.

- Nije jasno kako to da pojedini odobravaju njegovo ponašanje, odnosno snimanje bez znanja djevojke u vezi, a kasnije kad ga ona ostavi, da se to objavi. Prva emisija je u subotu, druga u nedjelju, a druge iduće sedmice. U ovim emisijama ću najavti dosta drugih infromacija, kao i u intervjuu jednom od medija. Idem do kraja, kao što rekoh - na dno su me spustili, karijeru mi uništili, samo život mogu da izgubim, poručuje Cerić, piše Oslobođenje.

 

Izvor: Source.ba