Blato dokaz: Muž ubijene pevačice u noći nakon ubistva uslikan sa sumnjivim tragovima na sebi

Blato dokaz: Muž ubijene pevačice u noći nakon ubistva uslikan sa sumnjivim tragovima na sebi

Blato na pantalonama Zorana Marjanovića uslikano je u noći tokom potere kada je tvrdio da nije ni prišao mestu ubistva supruge Jelene. Isto blato pronađeno je i na njenoj glavi!

Jedan od ključnih dokaza protiv Zorana Marjanovića u slučaju ubistva njegove supruge Jelene jesu rezultati DNK analize blata koje je pronađeno na njegovim pantalonama, a koje se podudara sa onim nađenim u pevačicinoj kosi. Međutim, postavlja se pitanje otkud blato na njegovim pantalonama ako tog dana, ali i prethodnih nije padala kiša, a blata nije bilo nigde na nasipu?

Naime, Zoran Marjanović od nestanka svoje supruge konstantno je tvrdio da nikada tokom višečasovne potrage za svojom ženom nije kročio blizu mesta, a kamoli na mesto gde je ona ubijena i gde je kasnije njeno telo pronađeno. Kako je tada govorio, on je tražio Jelenu zajedno sa svojim članovima porodice, ali i prijateljima od 15.50 sati do kasno u noć duž čitavog nasipa, međutim, nije je našao. Međutim, ono što je zanimljivo i što se vidi na fotografijama u vreme potrage za Jelenom, jeste to što su samo Zoranu u vreme potrage nogavice od pantolona bile blatnjave, a blato na njima, utvrđeno je kasnije, odgovara onom pronađenom na Jeleninom licu kada je pronađeno njeno beživotno telo u kanalu pored nasipa u Crvenki. Takođe, tog dana, ali i prethodnih, bilo je vrlo toplo te na nasipu nije bilo blata, osim pored kanala gde je Jelena pronađena.

 Foto: Pod sjajem zvezda / Privatna arhiva Jelena Marjanović

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je krvnički sa devet udaraca oštrim predmetom, što ukazuje na to da je ubijena iz strasti, a najverovatnije iz ljubomore. Misterija njene smrti najviše je vezana za čudne okolnosti pod kojima je nestala a zatim ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki, kada je, prema verziji njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je uhapšen i osumnjičen za njeno ubistvo, otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu u Crvenki u Borči. Prema prvoj verziji, koju je Zoran rekao nekoliko sati po njenom nestanku, on i ćerka Jana (5) šetali su za Jelenom koja je otišla da trči i nestala im sa vidika.

Međutim, na stazi kojom je Jelena trčala, a koja je duga 1.400 metara, nema drveta ni žbuna koji bi mogli da remete vidik.
Jelenina pokojna majka Zorica rekla je da se poslednji put sa ćerkom čula u 15.35 sati, kada joj je Jelena rekla da treba da istrči krug i da posle toga dolazi kod nje.

Oko 15.50 sati, Zoran je primetio da mu žene nema, te je navodno krenuo u potragu za njom. Pridružili su mu se i članovi porodice, međutim, kako su rekli, niko je na nasipu više nije video. Inače, fudbalski teren u Crvenki (kod kojeg je on navodno stajao) udaljen je tek 550 metara od mesta gde je Jelena nestala, a kasnije i pronađena mrtva.

Prema nalazima obdukcije, pevačica je ubijena između 16.47 i 17.10 sati sa devet krvničkih udaraca oštrim predmetom u glavu. Ako su, prema rečima Marjanovića, na nasipu u to vreme svi tražili Jelenu, i Zoran i porodica i prijatelji, kako nije čuo njene krike niti video ništa sumnjivo?!

 

Foto naslovna: Rajko Ristić/RAS Srbija Tog dana kada je Jelenino telo pronađeno, ali i prethodnih, bilo je vrlo toplo i na nasipu nije bilo blata

Izvor: Blic