Borovčanin o -meču veka- : Navijam za Mejvedera, ne isključujem mogućnost skandala u ringu

Borovčanin o -meču veka- : Navijam za Mejvedera, ne isključujem mogućnost skandala u ringu

Sve je spremno za spektakl u Las Vegasu

Dugo se nije toliko pričalo o nekom sportskom događaju kao što je to slučaj sa borbom Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora.

U noći između subote i nedelje, bićemo svedoci spektakla u Las Vegasu. Ko je spremniji, ko ima veće šanse za pobedu, da li će se MMA borac snaći u borbi koja će se voditi po pravilima boksa? Pitanja je mnogo.

>>>UBIĆU TE I TI TO ZNAŠ: Mejveder "pucao" u Mekgregora na merenju, ovaj mu se unosio u lice!

Nenad Borovčanin, bivši šampion Evrope u kruzer kategoriji, prednost daje Mejvederu.

- Jako zanimljiv meč, jer se ukrštaju dva različita sporta, dva velika šampiona u boksu i u MMA. Mejveder je perfektan kada se bori protiv boksera, jer je naučio da udara i da se brani od bokserskih udaraca i to doveo do savršenstva. S druge strane, MekGregor nema školu boksa, verovatno je i sam svestan da ako bude boksovao protiv Mejvedera, da će doživeti debakl - smatra Borovčanin.

>>>3.600 dijamanata i 600 safira nalaze se na pojasu za koji se bore Mejvejder i Mekgregor!

Ipak, ima i Irac svoju šansu koju će pokušati da iskoristi. Atipičnim stilom bi mogao da stvori dosta problema bokserskom šampionu.

- Međutim, ako bude udarao, napadao i kretao se kao što to radi u kavezu i ako bude napadao iz nepravilnih i nebokserskih pozicija, onda može da se desi da se Mejveder ne snađe u takvoj situaciji i da ga Mek iznenadi jakim udarcem. U svakom slučaju ne očekujem da ce meč trajati svih 12 rundi, ali navijam za Mejvedera jer je predstavnik mog sporta. Ne isključujem ni mogućnost skandala u ringu, poput onog kada je Tajson odgrizao uvo Holifildu - kaže Nenad Borovčanin.

 

Izvor: Telegraf.rs