Brak ne funkcioniše najbolje - Melanija i Donald se u slobodno vrijeme izbjegavaju

Brak ne funkcioniše najbolje - Melanija i Donald se u slobodno vrijeme izbjegavaju

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojemu veći dio dana boravi Donald Tramp i istočnog krila u kojemu je najčešće supruga Melanija, "kao da postoji nevidljivi zid", kazao je za Vašington post neimenovani izvor blizak paru. 

Navodno se Donald i Melanija međusobno izbjegavaju čak i u slobodno vrijeme. 

"Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena", kazao je izvor za Vašington post. "Kada su u Bijeloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima".

Kada su u zalivu Mar-a-Lago, Tramp igra golf i večera sa političarima ili poslovnim partnerima, a Melanija se uspješno drži podalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala sa porno zvijezdom Stormi Denijels i plejboj zečicom Karen Mekdugal. 

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trampove kćeri iz prvoga braka, Ivanke, koja je nešto suzdržanija u zadnje vrijeme, prenosi Hina.

Melanijina portparolka Stefani Grišam opovrgava navode iz Vašington posta.

"Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, porodica većinu večeri provodi zajedno, a Melanija se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu Prve dame. Sve o čemu pišete samo su glasine", kazala je Grišam. 


Izvor: američki mediji