Brutalna tuča -delija- u Bernu - Sijevale šipke, policija morala da puca u vazduh (Video)

Brutalna tuča -delija- u Bernu - Sijevale šipke, policija morala da puca u vazduh (Video)

Navijači Crvene zvezde su učestvovali u brutalnoj tuči na ulicama Berna pred meč sa Jang Bojsima (srijeda, 21 čas), a nemoćna policija je morala da puca iz pištolja ne bi li spriječila eskalaciju tuče!

Grupa navijača je krenula ka stadionu Švajcarska gdje će biti održan meč, a grupa navijača Zvezde se potukla sa, kako javlja “Telegraf”, zavisnicima od narkotika. Ustanova za odvikavanje se nalazi blizu mjesta strašne tuče.

Odjednom je krenuo fizički obračun, pa su pojedini navijači imali i šipke, dok je nekoliko ljudi završilo na zemlji. U čitavom haosu je policija morala da puca iz pištolja kako bi razdvojila navijače.

Vjerovatno u pitanju nije bila bojeva municija, ali je ovaj šok djelovao, pa su se učesnici tuče razdvojili.

Nekoliko desetina navijača se obračunalo sa zavisnicima, a nije poznato kakve su povrede zadobili oni koji su učestvovali u incidentu.

Nedugo potom, švajcarska policija je potvrdila da je do incidenta došlo, ali osim potvrde da su ispaljeni hici, nije previše detalja o akterima otkrivano:

– Tokom marša navijača, u rejonu ulice Hodlerštrase / Kleplac, došlo je do fizičkog napada. Morali smo da intervenišemo da bismo zaštitili ljude. Poslije ispaljenih hitaca od strane policajca, situacija se smirila – navodi policija Berna, piše Blic Sport.

VIDEO:


Izvor: sport.blic.rs