Čim Dodik padne, padaju svi, kao kula od karata

Čim Dodik padne, padaju svi, kao kula od karata

Sinoć je u Banjalučkom naselju Borik održano druženje sa mještanima tog naselja na tom druženju su učestovali predsjednik gradskog odbora Banja Luka Dr. Slavko Grbić, odbornik u gradskoj skupštini Aleksandar Petković, kao i poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović javlja dopisnik infomediabalkan.com

Nebojša Vukanović  poslanik u NSRS  koji se obratio mještanima Borika i ukazao na nepravdu koja se dešava u našem društvu i na kriminal koji radi aktuelna vlast.

Vukanović je istakao kako se zapošljavaju ljudi koji su kupili diplomu samo da bi imali podobne, to je jedan od najveći problem našeg društva u kojem živimo, a režimske televizije poput RTRS i ATV prestavljaju najveće zlo.

Vukanović je istakao i ukazao na izbornu krađu koja se dešava na svakim izborima, još je rekao da mogu šta hoće ali neće moći do kad hoće.

Zapamtite, čim jedan padne padaju svi kao kula od karata!

Presjednik gradskog odbora Banja Luke Slavko Grbić istakao da je Srpska Demokratska Stranka državotvorna stranka i da je dan danas jedna od najjačih stranaka u Republici Srpskoj. Grbić je pozvao sve ljude koji su članovi, ali nisu toliko aktivni kao i oni koji nisu članovi da nam se pridruže u našem radu za bolje sutra. On je takođe istakao da moramo svi da se probudimo i radimo svi zajedno za bolju i ljepšu Banja Luku.

Aleksandar Petković, odbornik u Skupštini grada Banja Luke, ispričao je gradjanima da smo izgubili muzej, staru autobusku stanicu kao i Krašev parking i mnoge druge lokacije. Ukazao je na veliku nepravdu i rekao je da grad gubi veliki novac koji se slivao od parking mjesta i ulaznica u muzej.

Petković je pomenuo i "mrvice" koje bacaju narodu i govore kako su krupne stvari uradjene, a pravo stanje u Banja Luci je jako teško.

Piše: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks