Čović - U Podgorici su naše igrače pljuvala djeca ministara i funkcionera Đukanovićevog DPS-a (Video)

Čović - U Podgorici su naše igrače pljuvala djeca ministara i funkcionera Đukanovićevog DPS-a  (Video)

To su sve djeca visokih funkcionera. Sin ministra unutrašnjih djela, kako oni to zovu, ulazi do pola terena da pljune svakog igrača, nekog da šutne, bilo je tu i djece predsjednika Privredne komore Crne Gore...'', ukazao je predsjednik Zvezde i dodao da su to sve članovi DPS-a.

Nebojša Čović, predsjednik Crvene Zvezde kazao je za jutarnji program RTV Pink da se ambijent mržnje koji je eskalirao na utakmici Crvena Zvezda – Budućnost namjerno stvara u Crnoj Gori još od proglašenja nezavisnosti.

“Pumpa se stalno ta atmosfera. Ispašće da je Crna Gora ugrožena od Crvene Zvezde. Ako je najveći problem Crne Gore Crvena Zvezda i košarka onda su oni zapravo ljudi bez problema“, kazao je Čović.

Kazao je da to nije tako i da je namjera vlasti da “zamjenjuje teze“ i kako to političari namjerno rade.

Istakao je kako za 52 godine u košarci nikada nije doživio sličnu situaciju, da igrači izlaze na zagrijavanje, a da ljudi, kako je naglasio, iz prvih redova DPS-a prilaze igračima i jednog po jednog počinju napadati.

“To su sve djeca visokih funkcionera. Sin ministra unutrašnjih djela, kako oni to zovu, ulazi do pola terena da pljune svakog igrača, nekog da šutne, bilo je tu i djece predsjednika Privredne komore Crne Gore…“, ukazao je predsjednik Zvezde i dodao da su to sve članovi DPS-a.

Čović je saopštio da ovaj incident nije djelo navijačke grupe “Varvari“, da se navijačke grupe nisu tako ponašale i da ovo nema veze sa njima kako su to neki mediji htjeli predstaviti.

“Glavni arhitekta toga je trener Budućnosti (Jasmin) Repeša, a na to se nadovezao predsjednik Budućnosti, Bokan, koji je meni maltene nacrtao metu“, saopštio je on.

Kako zaključuje predsjednik Crvene Zvezde, u Beogradu će sigurno biti dobra atmosfera i neće se nastaviti nasilje koje je počelo u Crnoj Gori.

VIDEO:

 
Izvor: TV PINK