Da li je Đoković operisao lakat?

Da li je Đoković operisao lakat?

Švajcarski i domaći mediji preneli su informaciju da je najbolji srpski teniser Novak Đoković operisao lakat sa kojim duže vreme ima probleme, pozivajući se na tamošnji list Blik. Kako se navodi, Đoković je obavio kraći hirurški zahvat u klinici u Mutencu, u blizini Bazela.

Navodno je Novak Đoković primećen kako napušta kliniku u Mutencu u blizini Bazela, a pozivajući se na izvor italijanskog portala specijalizovanog za tenis, list je objavio da je Đokoviću odrađena brza intervencija zbog dijagnoze koja mu je postavljena u Pragu.

Dan ranije na društvenim mrežama se pojavila slika, navodno iz Praga, na kojoj se vidi da Đoković ima gips na ruci.

Na klinici, strogo poštujući privatnost, nisu želeli da potvrde da li je bivši "broj 1" bio kod njih na intervenciji.

"Video sam gospodina Đokovića na televiziji kada je igrao Australijan Open i već tada je imao bandažu na desnoj ruci", naveo je lekar sa klinike u Cirihu.

Đoković je zbog povrede lakta odsustvovao šest meseci, da bi na Australijan openu u osmini finala u meču protiv Hjeona Čunga obnovio tu povredu. Za sada nije poznato koliko bi srpski as mogao da pauzira.

Srpski teniser nije se oglašavao u medijima i na društvenim mrežama, a u tabloidima je očigledno počela serija nagađanja.


Izvor: RTS/Tanjug