Danijela Rašetić-Došen - Plaćenici režima napadaju građane

Danijela Rašetić-Došen - Plaćenici režima napadaju građane

Poznati plaćenik političkih partija kojima odgovara učmalost naroda i opšta apatija prema svim problemima koji nas okružuju, Srđa Trifković, dobio je radni zadatak da diskriminiše Pravdu za Davida i da prema već poznatom scenariju okarakteriše sve građane u ovoj zemlji kao izdajnike koji ruše Republiku Srpsku?!

On se vodi u svojim riječima time da je "režim" jednako Republika Srpska?!

Moramo gospodina malo prosvijetliti i objasniti mu da je NAROD ustvari Republika Srpska a on kao neko ko piše protiv nas, naroda koji je ustao da brani Ustavna prava i građanske slobode koje su nam ugrožene neadekvatnim djelovanjem pojedinih institucija, on je direktno time rušilac Republike Srpske.

Gospodinu Trifkoviću, koji je plaćen za to sto radi, savjetujemo da ne udara prljavštinom na narod koji nije ničiji plaćenik. Tim istim pričama o Dejtonu, udruživanju sa Amerikancima, rušenju Republike Srpske do sada ste sluđivali ljude u Republici Srpskoj, godinama.

Moramo razočarati gospodina, NAROD JE PROGLEDAO. A Vi gospodine, Vi ste u ovoj priči jedini plaćenik i neprijatelj svog naroda!

 

Piše: Danijela Rašetić-Došen/Grupa PRAVDA ZA DAVIDA
Izvor: BN TV