Delije prozvale Mila Đukanovića - Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka na gori lista, no se bojim od zla domaćega (Video)

Delije prozvale Mila Đukanovića - Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka na gori lista, no se bojim od zla domaćega (Video)

Tokom meča 5. kola fudbalske Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde, navijači tima iz Beograda nastavili su sa prozivkama na račun Mila Đukanovića i rukovodstva Crne Gore. Delije su najprije razvile transparent, a zatim zapjevale “Tamo daleko”, numeru koju je prije nekoliko dana u Herceg Novom uz bakljadu na prepunoj Kanli kuli otpjevao Vlado Georgiev.

– Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka’ na gori lista, no se bojim od zla domaćega – pisalo je na paroli Delija, koju su uputili Milu Đukanoviću.

Povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve i 630 godina Kosovske bitke, humanitarna fondacija “Delije” organizovala je na Kanli kuli u Herceg Novom 29. humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju”.

Na proslavi su intonirane pjesme “Onamo namo” i “Tamo daleko”, a okupljeni su mahali trobojkama sa srpskim grbom i amblemom četiri ocila. Koncertu na kojem je nastupio pjevač Vlado Georgiev prisustvovali su lider Demokratskog fronta Andrija Mandić i predsjednik budvanske opšine Marko Carević, takođe iz te stranke.

VIDEO:

Izvor: borba.me