Dobio sam 78. tužbu - Neće me zaustaviti u političkoj borbi (Video)

Dobio sam 78. tužbu - Neće me zaustaviti u političkoj borbi (Video)

Stanivuković kaže da je ovo 78. proces, odnosno 78. tužba koju je dobio i poručuje da ga to neće zaustaviti u političkoj borbi.

Poslanik PDP-a u Parlamentu Srpske Draško Stanivuković saopštio je da je dobio još jednu tužbu zbog IT kompanije "Prointer", ali ovog puta od Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika. Predmet tužbe je, kako kaže Stanivuković, narušavanje ugleda, a prethodno ga je, tvrdi, po istom osnovu tužio i Igor Dodik.

„Mene su tužili bato i seka. Razlog je naknada štete zbog istina u vezi sa 'Prointerom' koje sam iznio. Kažu da im je narušen javni ugled. Moje duboko uvjerenje je da im je ugled narušen samim tim što im je Milorad Dodik otac", poručuje Stanivković.

On kaže da već sve postaje neizdrživo, te da ovo nije politička, već lična borba.

"Dva narodna poslanika imaju preko sto hiljada maraka procesa, mislim na Vukanovića i sebe. Pritom da ništa nismo uzeli, niti napravili bilo kakvu štetu", dodao je Stanivuković.

On kaže da je ovo 78, tužba koju je dobio. Pritom, kako kaže, ista advokatska kancelarija podnosi sve tužbe protiv njega, bez obzira na koji predmet se ona odnosi.

"Kancelarija Stevanović brani i Igora, i batu i seku, i Rajčevića. Ovo je privatna država. To su bato i seka, ministar je njihov dobar prijatelj, sjednu na kafu, uveče uz kamin u vili na Jahorini, i dogovaraju koliko para da nam uzmu", kaže Stanivuković i dodaje da ga sve ovo neće zaustaviti u njegovoj političkoj borbi.

VIDEO:

 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks