Ovdje su se vjenčali: Hičkok, Ričard Barton, Roman Polanski, Pirs Brosnan, Hju Grant, Džejson Donovan..(Video)

Ovdje su se vjenčali: Hičkok, Ričard Barton, Roman Polanski, Pirs Brosnan, Hju Grant, Džejson Donovan..(Video)

London je britanska prijestonica a do skora je važio za svjetski finansijski i trgovački centar, što realno jeste i danas, bez obzira na Bregzit i njegove eventualne posledice po ovu metropolu.

Samim time ali i svojom bogatom istorijom, kao i svojim znamenitostima ovaj velegrad je i atraktivna turistička destinacija. Ali, bez obzira na sve svoje prednosti i blistavu turističku ponudu, ovaj grad ništa ne prepušta slučaju.

U nuđenju svega što London ima veoma zanimljiva je ponuda za mladence iz cijelog svijeta kojima se nudi vjenčanje za nezaborav.

Jedna od najatraktivnijih lokacija na kojoj se vjenčavaju slavni i bogati parovi iz cijelog svijeta a koja to nudi u Londonu, kažu druga po atraktivnosti od pedeset dvije londonske opštine, je Matični ured – Kancelarija Kraljevsko okruženje Kensingtona i Čelsija (The Royal Borough of Kensington and Chelsea).

Ono što je posebno zanimljivo za nas sa Balkana je nedavno snimljeni promotivni video ovog ekskluzivnog prostora u kome se i mladenci sa Balkana pozivaju da dođu u London i da im osoblje ove ustanove organizuje vjenčanje za nezaborav.

VIDEO:

 

Link promotivne stranice: https://www.rbkc.gov.uk/sites/default/files/atoms/files/Marry%20Me%20in%20Kensington%20and%20Chelsea_1.pdf?fbclid=IwAR3bM35WKnAoe-GBaS8KWgArb4zc4Ub_YNHX30aqoQ23GsFhuf_IthaoiFU

Promotivni video Kancelarije:

VIDEO:

 

U ovom uredu su se vjenčale mnoge svjetski poznate ličnosti: Judi Garland, Alfred Hickock, Pierce Brosnan, John Taylor, Gary Rhodes – Duran Duran, Ričard Barton, Roman Polanski, Piter O Tul, Hju Grant, Džejson Donovan i mnogi, mnogi drugi, mahom planetarno poznati glumci, pjevači, biznismeni, sportisti....

Link teksta iz The San o vjenčanju Hju Granta: https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/6381547/hugh-grants-all-for-weddings-as-he-weds-for-first-time-aged-57/

Pa, u koliko je London destinacija iz vaših snova i ako svoje vjenčanje zamišljate u neposrednoj blizini življenja britanske kraljevske porodice a u ambijentu kakav se samo poželjeti može, Kancelarija Kraljevsko okruženje Kensingtona i Čelsija je pravo mjesto za ostvarenje vaših snova.

 

Za Infomedia Balkan iz Londona Tanya Tesic.

Foto naslovna: BackGrid/The San
Video: YouTube
Izvor: Infomedia Balkan