Đukanović zaprijetio Dodiku: Ako doneseš Deklaraciju tebi i SNSD-ovcima nema ulaska u Crnu Goru (Video)

Đukanović zaprijetio Dodiku: Ako doneseš Deklaraciju tebi i SNSD-ovcima nema ulaska u Crnu Goru (Video)

Milo Đuknović je zvao Milorada Dodika telefonom i saopštio mu da će poslanicima SNSD, kao i njemu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru, ukoliko podrže Deklaraciju o pravima Srba u Crnoj Gori u NSRS.

Ovo je večeras u emisiji Puls BN TV rekao bivši predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

"Prema informacijama koje ja imam sinoć je Đukanović telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će ukoliko se desi takva deklaracija, biti zabranjen ulazak svim SNSD-ovim poslanicima u Crbu Goru, da neće moći da dođu ni kao turisti, te da neće imati pristup svojoj imovini, koju očito imaju u toj državi", rekao je Govedarica.

Takođe, kako novodi Govedarica, Đukanović je upozorio i Dodika da je pitanje da li će i on (Dodik) u naredom periodu moći da uđe u Crnu Goru.

"Prema mojim saznanjima Dodik je danas pozvao svoje poslanike i rekao da ne mogu glasati za Deklaraciju  koju je predložio poslanik u Klubu SDS u NSRS Nebojša Vukanović", kazao je Govedarica u emisiji Puls BN TV.

Deklaraciji o položaju Srba u Crnoj Gori, koja je bila u skupštinskoj proceduri, danas nije izglasana u NSRS, jer je nisu podržali poslanici skupštinske većine predvođene SNSD.

VIDEO:

 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks