Englez brutalno nokautirao Srbina, pa se okrenuo i počeo da slavi: Nije mogao da veruje šta je usledilo (Video)

Englez brutalno nokautirao Srbina, pa se okrenuo i počeo da slavi: Nije mogao da veruje šta je usledilo (Video)

Bojan Veličković je poražen od Darena Tila na UFC Roterdamu, ali je pokazao veliko srce protiv dosad neporaženog engleskog borca

Srpski MMA borac Bojan Veličković je poražen na UFC Fight Night 115 u Roterdamu u borbi protiv Engleskog razarača, Darena Tila, koji dosad u karijeri ima sve pobede i perfektan skor od 15:0. Englez je bio favorit u duelu protiv ''Čeličnog Srbina'', koji je zaista i opravdao svoj nadimak, jer je neverovatno kakve je sve udarce istrpeo u oktagonu i završio je duel do kraja.

Ipak, Til je bio potpuno dominantan u ringu i jednoglasnom odlukom sudija je slavio ubedljivo sa 30:27, 30:27, 30:27. Engleski borac, koji je od 15 borbi čak 11 završavao pre vremena, 9 nokautom i dve polugom, nekoliko puta je obarao Veličkovića, koji je pokazao neverovatno srce u ringu.

Iako su to bili toliko snažni udarci posle kojih bi uglavnom sledio i prekid borbe i klasičan nokau, Srbin je uspevao da se povrati i da nastavi borbu, iako je Til nastavljao sa snažnim udarcima i nakon što bi obarao Veličkovića.

VIDEO

Kada ga je oborio u trećoj rundi i nakon serije udaraca u glavu u parteru, Til se okrenuo i već je počeo da slavi. Verovatno nije ni mogao da sanja da će Veličković biti u stanju da nastavi borbu i da ostane do kraja u oktagonu sve dok ne istekne vreme predviđeno za borbu od tri runde po 5 minuta.

VIDEO

Ovo je Veličkoviću bio 5. poraz u karijeri, a ima i 15 pobeda. U UFC promociji ima pet borbi, od toga je dve pobedio, dve je izgubio, a jedna je završena nerešenim ishodom.

VIDEO

 

Foto: Printskrin: Twitter.com/@UFC_CA

Izvor: Telegraf.rs