Galaxy S10 stiže u tri varijante, dva premijum modela i jedan za plići džep

Galaxy S10 stiže u tri varijante, dva premijum modela i jedan za plići džep

Samsung Galaxy S10 će biti nasljednik ovogodišnjeg Galaxy S9 premijum modela južnokorejske kompanije. Aktuelna Galaxy S linija se sastoji od dva modela (Galaxy S9 i S9+), a novi izveštaji sugerišu da Samsung planira tri varijante za Galaxy S10 liniju.

Ove informacija nam donosi renomirani analitičar Ming-Chi Kuo, koji ističe da će tri dolazeća telefona imati panele sa dijagonalama od 5.8 inča, 6.1 inč i 6.4 inča. Ovo je slično onome što Apple sprema za svoju ovogodišnju iPhone liniju.

Kuo u svom izveštaju pominje da će Samsungova naredna linija telefona imati dva premijum modela i jednu pristupačniju Galaxy S10 varijantu. Samsung će se, prema navodima, fokusirati na ‘Fingerprint On Display ili FOD’ tehnologiju, koja će biti prisutna na dva premijum modela. Treći uređaj će imati standardni senzor otiska prsta, koji je smješten sa strane telefona.

Prema analizama Ming-Chi Kua, Samsung bi mogao isporučiti oko 40 miliona Galaxy S10 telefona, a najveći dio njih će biti dva jača modela.

Za sada, iščekujemo objavu Galaxy Note 9 modela, koja se očekuje 9. avgusta u Njujorku. Galaxy Note 9 bi trebalo da donese značajna poboljšanja u odnosu na prethodnika, uključujući i unapređene gejming mogućnosti.


Izvor: benchmark.rs