Ispovest Davora Dragičevića - U Davidovo ubistvo umešani policija i Dodik

Ispovest Davora Dragičevića - U Davidovo ubistvo umešani policija i Dodik

Posedujem čvrste dokaze da je reč o ubistvu u koje su umešani vrh policije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Tužilaštvo RS. 

David je bio vrhunski poznavalac IT tehnologije, studirao je ETF. Pronašao je nešto što kompromituje MUP i državni vrh RS. Zato od prvog trenutka tvrdim da je ovo organizovano ubistvo. Kamere jedne banke snimile su premlaćivanje mog deteta u kome je učestvovala policija. Policija RS je zločinačka, mafijaška organizacija i zato sam predao Sarajevu sve materijale.

Ako se pitate zašto bi se vrh MUP Republike Srpske i države obračunavao sa jednim 21-godišnjim mladićem, Davidom Dragičevićem, koji je na kraju ubijen, njegov otac Davor daće vam odgovor. On između ostalog govori i o porazima novonastalih država na prostoru eks-Jugoslavije, nas kao civilizovanih ljudi, te da je merna jedinica tih poraza postapokaliptičnih razmera. Po principu - spržene zemlje.

Davor kaže: „David je, kada je imao 15 godina, nosio transparent za pokojnog Nikolu Đurovića. Nikola je bio momak od 21 godinu koga je na kružnom toku u Banjaluci ubio tadašnji ministar unutrašnjih poslova Stanislav Čađo. I njegov otac je vrlo jasno izneo dokaze da je Stanislav sedeo na mestu vozača, a na mestu suvozača Milorad Dodik“...

Davor istovremeno ukazuje na činjenice šta je otkrio njegov sin, mladi IT student, što ga je koštalo života.

„Moj sin David Dragičević, dete od 21 godinu, student dva fakulteta, otet je prošle godine 18. marta, mučen, zlostavljan, silovan, masakriran i šest dana kasnije u ranim jutarnjim časovima, njegovo beživotno telo pronađeno je u kanalizaciji. Posedujem čvrste dokaze da je reč o ubistvu u koje su umešani vrh MUP RS, Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Tužilaštvo RS. Na pres-konferenciji prošle godine 26. marta, koja je održana u tom sazivu gde je bio i vrh MUP RS i patolog Željko Karan, slagali su sve i jednu činjenicu i optužili moje mrtvo dete da je lopov, narkoman i samoubica. Prošle godine, 5. aprila izvukao sam dete iz hladnjače, odsekao mu pramen kose i poslao na analizu u Austriju, u Beč. Analiza je potvrdila, a moj sin je testiran na više od 200 različitih opijata, i uličnih droga, da nije u telu imao ništa od navedenog. A vrh MUP RS i tužilac i ministar policije Dragan Lukač javno su izneli tvrdnje obdukcionog zapisnika gde piše da je David u sebi imao marihuanu, alkohol i LSD.

Ovo je deo ispovesti Davora Dragičevića za NIN, date samo nekoliko sati nakon što je telo svog mrtvog sina položio u grob u Beču u Austriji, nakon ekshumacije u Banjaluci. O nizu povezanih ubistava, uključujući i Davidovo, iza kojih stoje, kako tvrdi, najviši organi RS, o tome zašto je emigrirao u Austriju i položio kosti svog sina u tuđoj zemlji govori ovaj vojni veteran i ratni dobrovoljac, invalid rata koji danas, dvadeset godina posle, neprijatelje ne vidi među Hrvatima ili muslimanima, već u uvezanoj hobotnici ratnih profitera, tajkuna i političara na svim navodno nacionalno zavađenim stranama.


Autor: Tanja Nikolić Đaković

Izvor: NIN/Infomedia Balkan