Ivana Selakov o trudnoći: Nisam smjela više da čekam

Ivana Selakov o trudnoći: Nisam smjela više da čekam

Nakon deset godina veze, pjevačica Ivana Selakov i njen partner Predrag Mirković, ostvariće se u ulozi roditelja. Popularna pjevačica ne krije sreću, kao ni činjenicu da je ostala u drugom stanju zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji.

“Odlučala sam se za to prije svega zbog mojih godina i zbog toga što nemam više šta da čekam”, iskrena je Ivana.

“Pridržavala sam se svih uputa doktorke, a ona me je uputila na duži protokol koji podrazumijeva hormonske injekcije, jednu ili dvije svakog dana u određeno vrijeme, te još neke hormonske terapije u vidu lijekova. S obzirom na to da sam s terapijom počela u novembru, a završila prije mjesec, jasno vam je koliko je to injekcija, ali ništa nije bolno ni strašno, već samo pomalo dosadno. Mislila sam da je to mnogo teži proces za ženu, ali zapravo sam ga podnijela jako dobro, uz samo blage nuspojave, kao što su noćno znojenje i blaže promjene raspoloženja”, objašnjava Ivana.

“Presrećna sam što sam nakon deset godina veze u drugom stanju. Mislim da je pravo vrijeme i trenutak, iako smo Peđa i ja to željeli i ranije, ali sada su se sve kockice složile i drago mi je što je medicinski potpomognuta oplodnja uspjela iz prvog puta”, dodaje ona.


Izvor: azra.ba