-Jang bojse- čeka pakao - Stadion Crvene zvezde rasprodan

-Jang bojse- čeka pakao - Stadion Crvene zvezde rasprodan

Nešto tako je moglo da se pretpostavi još juče, kada je prije otvaranja blagajna Marakane, formiran red do zgrade Sportskog društva. Danas je stigla i zvanična informacije: sve ulaznice za predstojeći duel između Crvene zvezde i Jang Bojsa su rasprodate.

Crvena zvezda je saopštila da ulaznica u slobodnoj prodaji više nema, odnosno da je 42 000 karata, planulo. Za takav „poduhvat“ bilo je potrebno 27 sati… Ne pamti se kada je vladalo ovakvo interesovanje za jedan evropski susret Crvene zvezde. Možda i razumljivo, pošto srpski šampion ima odličan rezultat iz Berna (2:2) i veliku priliku da se domogne Lige šampiona na domaćem terenu.

Tokom subote rasprodate su preostale ulaznice za sjevernu i zapadnu tribinu. Inače, Crvena zvezda je u slobodnu prodaju pustila nešto više od 40 hiljada ulaznica. Ostatak je pripao vlasnicima sezonskih karata i sponzorima.

Tokom petka Crvena zvezda je prodala više od pola kapaciteta stadiona. Mnogi koji su izvršili trebovanja ostaće bez ulaznica. Ljudi na Marakani tvrde da bi prodali 170 000 ulaznica.

 

Izvor: sportski portali