Kakva kuća na točkovima!

Kakva kuća na točkovima!

Kuhinjica, mali ležaj i skučeno kupatilo. To je uobičajeni opis kamp-vozila. Nemačka kompanija „Folkner“, međutim, ne zadovoljava se prosekom. Udobna kabina za vozača? Može. Spavaća soba sa prostranim krevetom? Naravno. Kuhinja sa trpezarijom? Zašto da ne. Kupatilo sa tuš-kabinom? Podrazumeva se. Osim toga, ima i garažu za superautomobil.

„Folkner“ je upravo predstavio svoju kuću na točkovima - „performans Es“. Možda „kuća na točkovima“ nije baš najbolji izraz. Pre će biti da je hotel sa pet zvezdica koji možete da parkirate gde god hoćete.

Cena, naravno, čista sitnica - milion i po evra!

„Folkner performans Es“

Elegantno vozilo dugačko je 13 metara, a u sebi ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, potpuno opremljenu kuhinju, prostranu trpezariju i prostor za boravak i kupatilo sa grejanjem.

Međutim, čini se da nešto još fali. Ljudi koji se odluče sa „performans Es“ svakako su klijenti sa dubljim džepom, a većina njih poseduje i neki superautomobil.

„Folkner“ je i taj problem rešio. Unutar vozila smestili su garažu sa liftom, u koju komotno može da se smesti „ferari“ ili „mercedes“.


Izvor: RTS