Karleuša poručila Dodiku: Nemoj da ti je*em mater džukačku!!!

Karleuša poručila Dodiku: Nemoj da ti je*em mater džukačku!!!

Muzička diva Jelena Karleuša žestoko je odgovorila predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je danas u Banjaluci rekao da ima više hitova "od pjevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje RS".

- Prvo, nemoj da ti "pjevaljka" je*e mater dzukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo KOGA NAROD VIŠE PODRŽAVA! Mrš!- napisala je Karleuša na svom profilu na Fejsbuku.


Prvo, nemoj da ti “pjevaljka” jebe mater dzukačku! Drugo, ajde ti u BL napravi miting a ja paralelno u BL koncert pa da vidimo KOGA NAROD VIŠE PODRŽAVA! Mrš!
1 хиљ. 101  20

Popularna pjevačica je juče na svom profilu na ovoj društvenoj mreži podržala grupu "Pravda za Davida" i kritikovala vlast, policiju i sudstvo Republike Srpske.

Iako je nije imenovao, Dodik je odgovorio na njene kritike na račun vlasti, nedvosmisleno aludirajući:

- Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju, rekao je Dodik tokom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjaluci.

 

Izvor: istinito.com