Kome se stavlja meta na čelo u Republici Srpskoj - Svima koji kritikuju vlast

Kome se stavlja meta na čelo u Republici Srpskoj - Svima koji kritikuju vlast

"Nije prvi put da se Stanivukoviću stavlja meta na čelo, isti problem imam i ja, ali i drugi koji kritikuju vlast", rekao je Vukanović. 

Poslanik u klubu SDS Nebojša Vukanović rekao je tokom rasprave u parlamentu Srpske o nacrtu zakona o izmenjama i dopunama zakona o javnom redu i miru da Republika Srpska nije bezbjedna, te da se onima koji kritikuju vlast stavljaju mete na čelo.

On je kao primjer naveo informacije koje su se danas pojavile na javnom servisu i pojedinim medijima, da su se braća Ćulum fotografisala ispred kuće poslanika Draška Stanivukovića.

– Na taj način daju naslutiti kako je Stanivuković povezan sa trostrukim ubistvom u Glamočanima, te mu tako stavljaju metu na čelo – kazao je Vukanović.
 
On je istakao da ovo nije prvi put da se Stanivukoviću stavlja meta na čelo, te da isti problem ima i on, ali i drugi koji kritikuju vlast.

– Mene presreću ljudi dok šetam i govore: „Gde si poturice, jesi li se osunetio“. To je sve posljedica režimskih medija, koji nam stavljaju metu na čelo. Pitam se ko je sljedeća žrtva mafije u ovoj faveli – upitao je Vukanović.

 

Izvor: Blic