Majka Davida Dragičevića podnijela zahtjev za pomen ubijenom sinu na Trgu Krajine 21.jula u 18.časova

Majka Davida Dragičevića podnijela zahtjev za pomen ubijenom sinu na Trgu Krajine 21.jula u 18.časova

Majka Davida Dragičevića, gospodja Suzana Radanović podnijela je danas zahtjev Lukačevoj policiji da organizuje pomen ubijenom sinu na Trgu Krajine u Banja Luci.

"Da li će mi dozvoliti da na Davidovom trgu stanem zajedno sa vama, gradjanima i zapalim svijeću u znak pomena na moga svirepo ubijenog sina. Da li postoji demokratija, vidjećemo", izjavila je majka Suzana Radanović danas u Banja Luci nakon što je predala zahtjev.

Ona u Zahtjevu za pomen na Trgu Krajine navodi i da bi se 21.jula "mirno okupili od 18 do 19.časova bez ikakvih obilježja skupa i na prigodnom mjestu bi zapalili svijeće u znak pomena na mog ubijenog sina".

Majka Suzana se u zahtjevu obavezuje, kao organizator skupa, kojim se izražava tuga i bol za izgubljenim mladim životom, da će sve proteći u mirnoj i dostojanstvenoj atmosferi bez narušavanja reda i mira na Trgu Krajine tog dana u pomenutom vremenu.

"Cilj okupljanja je pomen mom ubijenom sinu Davidu Dragičeviću, čije ubistvo do dana današnjeg nije rasvijetljeno", navodi majka Suzana u zahtjevu za pomen.


Foto: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan