Marijana otvoreno o povratku glumi, romansi i saradnji sa Anom Mihajlovski

Marijana otvoreno o povratku glumi, romansi i saradnji sa Anom Mihajlovski

Šarmantnoj glumici Marijani Mićić, ne smeta što je publika u regionu bolje poznaje kao TV voditeljku nego po ulogama. Ona je aktivna u pozorištu, ali je ljubitelji televizije širom regiona vole kroz projekat Pinkove zvjezdice koji vodi već nekoliko godina.

“Gluma je ono što sam studirala i što najviše volim, ali za ovih petnaest godina rada jako sam zavoljela i televiziju. Čudna je to stvar, magična. Ne bih voljela da dođem u situaciju da biram. Lako uskladim više angažmana. Zna se da se nekoliko mjeseci radi i da tada privatni život ne postoji. Nekada je čak i nevjerovatno koliko stvari radim u istom trenutku, ali onda samo pomislim, OK još malo pa imam nekoliko mjeseci pauze”, iskrena je Marijana.

Ove godine se malo više posvetila primarnoj profesiji, i na poziv reditelja Radoša Bajića, zaigrala u seriji “Šifra Despot”.

“Prvi put sarađujem sa Radošem i zaista sam pozitivno iznenađena ne samo njim, nego sa svim članovima ekipe. Profesionalizam, dobra atmosfera, ljubaznost. Sve to utiče da se na setu osjećate dobro i da radite svoj posao najbolje moguće”, kaže Marijana i dodaje:

“Serije su mi definitivno jedan od najdražih formata. Glumim lik Žane, djevojke koja je jedna mlada samostalna žena. Prototip sadašnjih mladih samostalnih djevojaka koje su same. Čini mi se da se danas teško nalaze partneri, što je slučaj i sa likom koji igram. Svi mi imamo neke ljudske slabosti i ja kao glumica ću braniti svoj lik”.

Publika i mediji se uvijek interesuju da li će ponovo “dijteliti kadar” sa koleginicom i prijateljicom Anom Mihajlovski, budući da su se obja proslavile kroz emisiju “Jednostavan život” koju su vodile početkom dvijehiljaditih.

“Ne mogu ništa da vam kažem o tome jer konkretna ideja ne postoji. To je zaista bilo na nivou naše priče i našeg maštanja da bi bilo lijepo da ponovo radimo zajedno”, rekla je lijepa brineta.

Godinama je u vezi, ali o tome ne priča mnogo. Sudeći po odgovoru na pitanje o ljubavi, Marijana u romansi sa Milošem Marijanovićem uživa.

“Za ljubav nema formule, nema definicije. Mislim da je ključ u razumijevanju, toleranciji, prilagođavanju. To su neke sile koje spoje dvija čovjeka, a koliko će oni ostati zajedno i funkcionisati zavisi isključivo od njih dvoje. Potreban je obostrani trud da bi nešto uspjelo, ali opet da li je to garancija za vezu do kraja života? Nije. Ljubav je najljepše putovanje koje svako živi na svoj način”.


Izvor: magazini