Nebojša Medojević: Đukanović je proizvod globalnih fašista, ucijenjeni lopov i izdajnik

Nebojša Medojević: Đukanović je proizvod globalnih fašista, ucijenjeni lopov i izdajnik

Đukanović je proizvod globalnih fašista, ucijenjeni lopov i izdajnik napisao je na svojoj fejsbuk stranici lider PzP-a i član Predsjedništva DF-a Nebojša Medojević.

Medojević je prokomentarisao pobjedu stranke mađarskog predsjednika Viktora Orbana na parlamentarnim izborima, kazavši da pobjedu duguje zaštiti hrišćanskih civilizacijskih vrijednosti.

„Orbanov FIDES osvojio je 66% mandata na izborima u Mađarskoj na čistoj antiEU i antimigrantskoj politici, zaštite hrišćanskih civilizacijskih vrijednosti Evrope. Đukanović radi suprotno. Razara hrišćansko jedinstvo i masovno dovodi emigrante sa mafijaškim pedigreom. Bar, Budva, Kotor, Boka – cilj je promjena etničke strukture Crne Gore uz podršku nekih međunarodnih centara moć. Kao što je rađeno sa Kosovom. Kad bude svima jasno, biće kasno!“, napomenuo je Medojević.

On je kazao da je Crna Gora još od 2000. godine u „kandžama globalnih bankarskih fašista“.

„Oni su istovremeno finasirali i Hitlera i Lenjina. Sad finansiraju promjenu etničke strukture Evrope, kao i sve ratove“, kazao je lider PzP-a i istakao:

„Dugo sam posmatrao taj sistem globalnih fašista iznutra i gledao kako svjesno uništavaju našu privredu i razaraju naš tradicionalni sistem vrijednosti. Đukanović je najbolji njihov proizvod. Ucijenjeni lopov i izdajnik koji je spreman na sve, da bi ostao na vlasti i slobodi“.

EU je mehanizam za pokoravanje naroda

„Nažalost, posmatrao sam uživo plan reformi Rusije 90-tih koji su napravili ‘čikaški momci’. U praksi je doveo do uništenja Rusije, masovne korupcije, pljačke i siromaštava i, pretvaranja KGB u Rusku mafiju, koja je postala globalna prijetnja. Pretvaranje komununističkih država u kolonije“, napisao je Medojević.

On je kazao i da su sve nadnacionalne organizacije već pod njihovom kontrolom: MMF, SB i EU.

„Kad je EU otvoreno podržala korumpirane autokrate od Vardara pa do Triglava, pale su sve maske. EU je samo nadnacionalni mehanizam za pokoravanje zemalja i naroda i njihovo pretvaranje u kolonije globalnih bankarskih fašista.

Globalni bankarski fašisti će izazvati i 3. svjetski rat, ukoliko se slobodni svijet ne ujedini. Oni stoje iza svih ratova, terorizma, dužničkih kriza, kraha berzi, ekononskih depresija. Svaka država koja se otrgne je dobitak. Čestitke ORBANU. Zbog mira i slobode u svijetu“, naglasio je Medojević.


Izvor: Fejsbuk profil Nebojša Medojević