Melanija Tramp u potpuno opuštenom izdanju (Foto)

Melanija Tramp u potpuno opuštenom izdanju (Foto)

Prva dama Amerike prilikom posjete centrima za imigrante na granici s Meksikom, u Tusonu i Feniksu, igrala je na sigurno, kada je riječ o modnom odabiru, odlučivši se za staru, dobru klasiku.

Podsjetimo, Melanija Tramp je prije samo nedjelju dana bila u središtu skandala zbog nepromišljenog izbora jakne sa natpisom “I don't really care, do u?” (“Mene zaista nije briga. A vas?”) koju je izabrala za posjetu centru za djecu imigranata, a ovo je podstaklo svjetske medije na oštre kritikte.

Ovog puta lijepa Slovenka riješila je da izbjegne mogućnost bilo kakvog kiksa, pa uopšte nije rizikovala kada je stil u pitanju, izabravši čuveni spoj crne i bijele.

Crno-bijela kombinacija je modni klasik i provjeren način da izgledate efektno, a ipak svedeno i jednostavno, što je Melaniji i pošlo za rukom.

Slovenka se pojavila u ležernim bijelim pantalonama sa tankom crnom crtom, nalik na trenerku, kakve su ove sezone veoma aktuelne, a uz njih je iskombinovala običnu crnu majicu tri četvrt rukava. No, začudio nas je izbor Melanijine obuće – ona se, iako ti veoma rijetko radi, odlučila za patike.

Četrdesetosmogodišnja brineta pokazala je da čak i u patikama možete da izgledate elegantno, a model za koji se odlučila trenutno je veoma popularan, isti vole i Viktorija Bekam i švedska princeza Viktorija, prenosi Žena Blic.


Izvor: Žena Blic