Milan prijavio Severinu za nasilje u porodici, evo šta su razlozi

Milan prijavio Severinu za nasilje u porodici, evo šta su razlozi

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina hrvatske pjevačice Severine i kralja bakra Milana Popovića se nastavlja i dobija nove filmske zaplete. Biznismen je ponovo morao da reaguje.

Popović je, kako saznajemo, prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici.

Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznijela na račun oca svog djeteta i time izvršila porodično nasilje.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem…

Pored ovih uvreda, kako Blic saznaje, u mejlu stoji i pjevačicina prijetnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po go*narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bjednik i nula od čovjeka.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i prijetnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

Ovo je bila kap koja je prelila čašu pa je Popović odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i nasljednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke.

Milan traži od Centra za socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtjev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog djeteta uz zahtjev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu deteta.


Izvor: Blic