Milorad Dodik ponovo razotkrio Miću Mićića - Reagovao Šarović (Video)

Milorad Dodik ponovo razotkrio Miću Mićića - Reagovao Šarović (Video)

Izvršni komitet SNSD-a na današnjoj sjednici zadužio je Radovana Viškovića da zajedno sa Gradskim odborom ove stranke u Bijeljini obavi razgovore s Mićom Mićićem u vezi sa zajedničkim djelovanjem na predstojećim lokalnim izborima.

"Prijedlog tog sporazuma već smo dobili od Mićića i potrebno ga je samo pojasniti", rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Mićić je predsjednik Gradskog odbora SDS i aktuleni gradonačelnik Bijeljine, a Dodikova najava dolazi nakon što je Predsjedništvo SDS nedavno saopštilo da zaustavlja razgovore sa svim strankama o mogućim koalicijama.

Mirko Šarović : Ne može se jednom nogom biti u SDS-u, a glavom u SNSD-u

- Ne može biti perjanica u SDS ako nije spreman da se bori i ne može da bude u SDS ako je jednom nogom u SDS, a glavom u SNSD-u, poručio je večeras predsjednik SDS Mirko Šarović na tribini opozicije u Gradiški.

Šarović nije rekao na koga misli, ali je više nego jasno da je u pitanju gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je i potpredsjednik SDS-a i koji dogovara saradnju sa SNSD-om za lokalne izbore.

"Ne može niko da bude perjanica u SDS-u a da ne kritikuje postojeću vlast i da ne kritikuje postojeće stanje. Ne može biti perjanica u SDS ako nije spreman da se bori i ne može da bude u SDS-u, ako je jednom nogom u SDS-u, a glavom u SNSD-u", kazao je Šarović i dodao: 

"Potpuno je jasno, kako kaže naš narod, ne može i tamo i vamo.

"Ne može niko biti i njihov i naš, možeš biti samo SDS-ov, jer sve drugačije ubija svaku borbu naših stranka za pobjedu i promjenu u Republici Srpskoj", kazao je Šarović.

VIDEO:

 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks