Murinjo: Ibri sa srećom ako ode, Nejmar neće doći

Murinjo: Ibri sa srećom ako ode, Nejmar neće doći

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo govorio je o letnjem prelaznom roku, kao i mogućem odlasku Zlatana Ibrahimovića i šansama za dovođenje Nejmara.

Ibrahimović trenutno pregovara sa Junajtedom o produžetku saradnje, a Murinjo kaže da ne bi bio razočaran ni kada bi Šveđanin napustio "Old Traford".

"Ja sam miran i čekam odluku. Ako Ibrahimović odluči da ostane i bude srećan, mi ćemo biti još srećniji. Ako poželi da ode i potraži novi izazov, ja ću biti srećan zbog toga. Ako on hoće da sa svojom porodicom potraži bolju sredinu, onda neka tako i bude", rekao je Murinjo za "Skaj Sports".

Ibrahimović je ove sezone postigao 26 golova u svim takmičenjima, a pri dolasku u Mančester je potpisao jednogodišnji ugovor. Ipak, kontroverzni Ibra je poznat kao igrač koga "ne drži mesto", pa su oko na njega bacili Napoli i LA Galaksi.

Murinjo je govorio i o mogućem dolasku Nejmara u Mančester, a šanse za to je okarakterisao kao - nemoguće.

"Uvek sam težio da budem objektivan i pragmatičan, pa sam zato uvek tražio od kluba ono što može da mi priušti. Dovođenje Nejmara je apsurd. Klub kao Barselona neće i ne može da izgubi takvog igrača, on će predvoditi ekipu kada Mesi završi karijeru. Nejmar je kao obijanje sefa - nemoguće", kazao je Murinjo. 

 

Izvor: N1