Muške osobine kojima nijedna djevojka ne može da odoli

Muške osobine kojima nijedna djevojka ne može da odoli

Ovo su stvari koje žene, kako navodi Cosmo, ostavljaju bez daha, i riječi…

1. Manualna spretnost. Mala pomoć u kuhinji poput otvaranja vitrine, može biti zavodljiva. Jer svaki put kad joj i oko najmanje sitnice pokažete koliko ste dobri s rukama, ona će se sjetiti koliko ste dobri s rukama dok ste u krevetu.

2. Interesantan miris. Preskočite kolonjsku vodu i posegnite za nečim drukčijim poput pudera za bebe. Da, stručnjaci kažu da upravo takav svježi miris privlači žene. U pozadini toga krije se jednostavno to da žene vole čistoću, a miris pudera odiše njome. Tuširanje prije je obavezno, a dobro bi bilo i da očistite stan ako vam ona stiže u posjetu.

3. ‘Nemarno odijevanje’. Ako niste zakopčani do grla sa svakom crtom zapeglanom, zračite samosvjesnim „baš me briga“ stavom koji žene smatraju neodoljivim. Ne zalizujte kosu previše, pustite je da malo pada, preskočite brijanje vikendom, zavrnite rukave i pokažite malo te ruke koje ona voli.

4. Manire prije svega. Budite džentlmen. Rezervišite mjesto za večeru, otvarajte joj vrata, stavite joj ruku po sredini leđa dok prolazite kroz gužvu. Takvi su gestovi seksi jer joj govore da vam je stalo i da je cijenite.


Izvor: Cosmopolitan.hr