Nataša Bekvalac zbog Luke napušta Srbiju

Nataša Bekvalac zbog Luke napušta Srbiju

Nakon napada, skandala, suđenja, problema i prijetnji, pjevačica Nataša Bekvala ozbiljno razmišlja da zauvijek napusti Srbiju i na taj način pobjegne od Luke Lazukića.

Naime, pop zvijezda se požalila prijteljima da hitno mora da se skloni iz zemlje kako bi se zaštitila od brojih skandala i sačuvala svoje zdravlje.

“Muka mi je više od svega! Ne mogu da podnesem ovo. Dokle više?! Ma samo da se razvedem… Nisam dovoljno jaka da istrpim sve. Hoću samo da odem što dalje odavde i da me nema”, rekla je Bekvalčeva bliskim prijateljima koji su njene riječi proslijedili Kuriru.

“Nataša ne može više da izdrži ovde. Koliko god se trudila da se smiri i ne misli više na porodično nasilje koje je nedavno pretrpjela od muža, a zatim i brojne tužbe, priče i ogovaranja, njoj se iz dana u dan stvaraju novi problemi s kojima više nema snage da se bori. Pored toga što je klonula duhom, ona se ježi od same pomisli na Luku. Opterećuje je boravak i u stanu na Dedinju i u kući na salašu u Čeneju, jer je s njim tu provodila vrijeme. Kap koja je prelila čašu jeste tužba u kojoj joj traži da mu vrati novac koji je potrošio na njihove ručkove po restoranima, putovanja i sitnice u stanu, poput štekera i sijalica. Koliko joj god to djelovalo smiješno, isto tako ju je šokiralo i izazvalo veliku sramotu”, kaže izvor i dodaje da je problem u tome što Nataša ne može tek tako da napusti Srbiju, zbog nedostatka finansijskih sredstava.

Ona je zbog toga počela sa pregovorima za nastupe, a uskoro će imati i prvi nastup nakon trudničkog bolovanja i to na jednom beogradskom splavu.


Izvor: kurir.rs