-NE- saradnji sa strankom Milorada Dodika, koja je privatno preduzeće

-NE- saradnji sa strankom Milorada Dodika, koja je privatno preduzeće

"SNSD je društvo jednog lica sa neograničenom odgvornošću i to nije normalno. Mi jesmo politička opozicija SNSD-u, ali dodatno, mi smo njima vrijednosna opozicija, mi smo opozicija nakaradnom sistemu vrijednosti koji je SNSD posijao širom Republike Srpske i na tom kursu treba istrajati". kazala je Jelena Trivić.

Potpredsjednik PDP Jelena Trivić oglasila se fejzbuku da je njen stav o saradnji sa SNSD nepromijenjen i podsjetila da je taj stav iznijela javno u martu prošle godine kada je PDP i odbio vlast na nivou BiH.

"Činjenice govore sljedeće: odbili smo vlast na nivou BiH, opozicija smo na nivou Republike Srpske i u 95% lokalnih zajednica nemamo nikakvu saradnju sa SNSD", navela je Trivićeva i dodala da "ono što se sada postavlja kao izazov, jeste da ne dozvolimo nagrizanje našeg već izbrušenog simbola iskrene opozicije zbog nekoliko opština u kojima postoji neki oblik saradnje".

"Ako u PDP ima ljudi koji smatraju da se sa SNSD može sarađivati kao da je to najnormalnija politička stvar, takvi su sigurno u velikoj manjini i shvatiće da su u pogrešnoj stranci. PDP čini najveći broj onih koji osuđuju način kojim SNSD vlada Republikom i najvećim brojem opština i takav PDP je spreman na borbu sa nakaradnim sistemom vrijednosti koji vlada Republikom Srpskom. Ja takav PDP vidim i nikakav drugačiji", naglasila je Trivićeva.

Da živimo, kaže ona, u normalnom demokratskom uređenju, saradnja sa bilo kojom strankom bila bi normalna stvar.

"Ali SNSD je društvo jednog lica sa neograničenom odgvornošću i to nije normalno. Mi jesmo politička opozicija SNSD-u, ali dodatno, mi smo njima vrijednosna opozicija, mi smo opozicija nakaradnom sistemu vrijednosti koji je SNSD posijao širom Republike Srpske i na tom kursu treba istrajati", napisala je Trivićeva na svom fejsbuk profilu.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks