Niko ne može da mu uđe u trag: Manijak ubio 400 mačaka u Londonu

Niko ne može da mu uđe u trag: Manijak ubio 400 mačaka u Londonu

Serijski ubica mačaka, kako ga nazivaju, ubija isključivo kućne mačke, a njihova unakažena tijela ostavlja na vidno mjesto, kako bi ih pronašli njihovi najbliži

Londonska policija već četiri godine traga za okrutnim zločincem koji za sobom ostavlja nakaradno izmasakrirane leševe mačaka.

Poremećeni manijak je osakatio preko 400 mačaka, isključivo kućnih, a njihova unakažena tijela ostavljao je na vidljiva mesta, kako bi ih pronašli njihovi najbliži.

Kako prenosi Jutarnji list, on ih prvo omami tupim udarcem i odsjeca im glave i udove, a djelove tijela uzima kao trofeje. Sve je počelo u londonskoj četvrti Krojdon, zbog čega je nazvan “Krojdonski ubica mačaka”, ali kako je počeo da ubija životinje i po Londonu i u Mančesteru, počeli su da ga upoređuju sa Trbosekom, nazivajući ga “Džekom mačkosjekom”, a o njemu je pisao i Veniti fer, uz pitanje “može li iko da uhvati londonsog serijskog ubicu mačaka”.

Mediji pišu da ubica ne ostavlja ni jedan dokaz koji bi mogao da dovede do njega, a uspio je da izbjegne i više od četiri miliona kamera koje pokrivaju šire područje Londona.


Izvor: Jutarnji list.hr