Nives pred polufinale izbacila grudi , pa se javno obratila reprezentativcu Engleske (Foto)

Nives pred polufinale izbacila grudi , pa se javno obratila reprezentativcu Engleske (Foto)

Nives Celzijus je izazvala pravu buru, kako u Hrvatskoj, tako i u Engleskoj, zbog svog stava pred polufinalni meč ovih reprezentacija, koje se u srijedu od 20 sati sastaju u borbi za plasman u finale Svjetskog prvenstva.

Podsjećanja, prošle sedmice, ona je u intervjuu za britanski “San” otkrila da “otkida” za jednim engleskim reprezentativcem i da bi, još tada je isticala, jako voljela da se u završnici Mundijala sastanu “vatreni” i “gordi Albion”.

– Uživam da pratim Englesku. Primijetila sam Rubena Loftusa-Čika neposredno prije nego što je Svjetsko prvenstvo počelo i “malo” sam se zaljubila u njega već na prvi pogled. Tako sam odlučila da Englezi budu među mojim favoritima – izjavila je tada Nives.

A onda je seksepilna Hrvatica dodala i ovo: “Smatram da je on najljepši igrač prvenstva, a njegova jedina mana je to što je premlad. Pokušavam da nađem slatkog, duhovitog i pametnog momka”.

Loftus-Čik ima 22 godine i definitivno je osvojio simatije atraktivne Hrvatice, ali… nije se Nives samo na tome zaustavila. Naprotiv.

U atraktivnom izdanju, sa dubokim dekolteom, poručila je pred polufinale putem Instagrama sljedeće: “Dragi Ruben, kao lutka si. Tako si sladak da je jednostavno predivno gledati Englesku, ne samo zbog fudbala već i zbog svakog kadra u kojem ti uskačeš a naša srca poskoče”.

– Tako si lijep kada se smiješ i to je sigurno jedan od razloga zašto mi žene navijamo za Englesku. Ali, žao nam je. Ne želimo da se smiješ na sljedećoj utakmici! Hrvatska je mala nacija s najljepšim prirodnim ženama na svijetu, a za njima ne zaostaju ni muškarci. Imamo najljepše more, rijeke, planine i predivnu prirodu koju baš i ne cijenimo koliko bi trebalo.

Razlog je što mnogi moraju da misle samo o tome kako da plate račune svakog mjeseca, a da li da odustanu od hljeba, mlijeka, struje ili grijanja. Ali, postoje i oni rijetki trenuci kada smo srećni, kada je nebitno da li su računi plaćeni ili smo bolesni, oni trenuci kada nam se čini da nam je samo nebo granica. A to je kada igra naša fudbalska reprezentacija. Zato, dragi moji Britanci, žao mi je, ali Hrvatska će biti prvak svijeta, jer mi to zaslužujemo! Izvini, Ruben, ali ti mora da si sladak i kad plačeš.

Za utjehu, dođi na Jadransko more. Povedi i (Dele) Alijevu Rubi Mae sa tobom, i nju volimo. A ja ti obećavam da ćemo biti pravi domaćini – poručila je Nives, uz fotografiju na kojoj se vidi kako je na grudima ispisala međunarodnu skraćenicu za Hrvatsku, “Cro”.

A ako bi pomenuta ljepša polovina engleskog reprezentativca Delea Alija, Rubi Mae, bila gošća Nives Celzijus nikakve sumnje nema da bi sve prštalo od seksepila, piše Blic.


Izvor: Blic