Novi stravičan zločin u Malči

Novi stravičan zločin u Malči

Tužilastvo je ženu koja je prijavila slučaj uputilo na lekarski pregled.

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je prekjuče navodno otela i silovala dva muškaraca sa crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača.

Oni su nesrećnu ženu navodno cele noći tukli i silovali i tražili da vrati dug svog supruga od 500 evra.

Žena je prijavila da je u blizini njene kuće iz automobila izašao napadač sa fantomkom, udario je po glavi i uvukao u automobili koji je vozio drugi, takođe maskiran napadač.

Nakon toga, žena je navodno silovana i pretučena u selu Pasjača, posle čega su je napadači vratili nazad u selo Malča i izbacili iz automobila.

Tužilastvo je ženu koja je prijavila slučaj uputilo na lekarski pregled, gde je utvrđeno da ima povrede po telu, dok se još čekaju analize koje će pokazati da li je žena silovana.

Malča i Pasjača su nedavno bile u fokusu pažnje srpske policije i javnosti, pošto je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "Malčanski berberin", 20. decembra 2019. godine oteo dvanaestogodišnju Moniku K.

Monika je pronađena 29. decembra prošle godine baš u Pasjači, gde su meštani još ranije prijavljivali da su videli Ninoslava. Njega je jedan od meštana video kako iskače kroz prozor, i tom prilikom je viknuo vlasniku kuće koju je obio: "Nikad me nećete uhvatiti! I ja sam naoružan, baš me briga, ne možete mi ništa!".

Izvor: alo.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks