Otkriveno kada možemo očekivati The Witcher TV seriju

Otkriveno kada možemo očekivati The Witcher TV seriju

U prethodnih nekoliko meseci smo detalje o TV seriji po uzoru na čuvenu The Witcher franšizu dobijali mrvicu po mrvicu što nam nije bilo od velike pomoći, ali sasvim dovoljno da znamo da se na njoj polako radi.

Sada je pred nama gomila novih informacija, koje nam otkrivaju gde će serija biti snimana kao i to kada je možemo očekivati na malim ekranima, piše play.co.rs. 

Ove detalje je otkrila producentkinja serije, Loren Šmit-Hisrič, na Tviteru, gde stoji da prva sezona neće imati preterano veliki broj epizoda, već 8, što je i ona sama rekla da nije mnogo, ali je sa kreativne strane i više nego dovoljno i napakovano akcijom i sadržajem. 

Ona je izjavila kako dosta brzo napreduju sa projektom, i da pilot epizodu serije možemo očekivati 2020. godine. Skripta za pilot epizodu jeste završena, ali ostalih 7 epizoda još uvek ne postoji na papiru. 

Hisričova je još izjavila kako će se snimanje serije odvijati u istočnoj Evropi, što je odlična odluka, jer kako producentkinja sama kaže: “Ova serija ne bi mogla da se snima na nekom drugom mestu”. 

Nažalost, još uvek nema detalja o tome ko će sve glumiti u seriji, ali ćemo i to uskoro saznati, a već znamo da je Mark Hamil zainteresovan za glavnu ulogu.

 

Foto: Youtube Screenshot/GAMEOST

Izvor: PLAY.CO.RS/B92