Par klikova do seksa

Par klikova do seksa

Aplikacije za upoznavanje su postale veoma popularne zato što pomoću njih ljudi mogu da pronađu partnera za izlazak, ali i seks. Na tržštu postoji gomila različitih aplikacija za upoznavanje, a ukoliko želite da brzo pronađete seks u vašoj okolini, u nastavku vam predstavljamo one najpopularnije.

Tinder

Tinder je prvenstveno namijenjen za zabavu.

Korisnici na osnovu fotografija procjenjuju da li im se osoba sviđa ili ne. Na osnovu lokacije prikazaće se osobe koje su vam najbliže, a na vama je da fotografiju pomjerite u lijevo ili desno, u zavisnosti da li vam se neko sviđa ili ne. Ukoliko osoba koja vam se svidjela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne, a sve ostalo je na vama.

Tinder je dostupan samo kao aplikacija za pametne telefone.

Badoo

Badoo liči na pravu društvenu mrežu. U aplikaciji su izlistane osobe koje isto koriste Badoo, a koji se nalaze u vašoj neposrednoj okolini. Razgovor je moguće započeti sa bilo kim.

Ukoliko vam se neko svidi, toj osobi možete poslati i lajk pa čekati da vidite da li će uzvratiti. Pored aplikacija za pametne telefone, Badoo posjeduje i desktop sajt.

OkCupid

Ovo je jedan od najstarijih sajtova za upoznavanje, a on posjeduje i mobilnu aplikaciju. Njena posebna prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup njihovim osnovnim informacijama, dok se za napredne opcije, poput one da saznate kome se sviđate, mora doplatiti.

OkCupid je dostupan kao desktop sajt, ali i kao aplikacija.

Grindr

Grindr je aplikacija namijenjena gej populaciji.

Grindr je aplikacija koja postoji za Android i iOS operativne sisteme. Besplatna je za preuzimanje, ali ukoliko želite neke dodatne funkcije, kao što su na primjer prikazivanje većeg broja profila ili više mesta za čuvanje omiljenih osoba, moraćete da odvojite koji euro za mjesečnu pretplatu.

Za funkcionisanje Grindra neophodan je internet i uključen GPS, kako bi aplikacija locirala najbliže gej osobe u vašoj blizini. Kada napravite nalog i postavite jednu fotografiju kao profilnu, četovanje i upoznavanje može da počne.


Izvor: expres.rs