-Planeta smrti- dolazi 23. aprila

-Planeta smrti- dolazi 23. aprila

Kraj sveta je blizu, ali ne zbog predstojećeg Trećeg Svetskog rata. Umesto toga, "planeta smrti" Nibiru i neuobičajeno planetarno poravnanje predskazuju kraj svijeta, piše Raša Tudej pozivajući se na "doomsayerse", zagovornike sudnjeg dana.

Teoretičari zavjere su ubeđeni da će se svet završiti 23. aprila. Ovo je već četvrti put kako tvrde da je planeta Nibiru u stanju da prouzrokuje uništavanje Zemlje - Iako je prva tri puta datum bio pogrešan oni ne dozvoljavaju to da ih zaustavi, te tvrde da će ovoga puta svijet doživjeti apokalipsu.

"Do početka aprila 2018. godine će se desiti nestanak crkve", napisao je u tekstu ranije ove godine evangelista Dejvid Mid. "Ovo će brzo pratiti uzdizanje Antihrista, pojavljivanje Planete X i III Svetskog rata."

"Nastaće sedam godina stradanja. Ovo je van svake sjene sumnje ", dodao je on.

Neuhvatljivi Nibiru - šta i gde je?

Nibiru, ili Planeta X, je navodna planeta na ivici našeg Sunčevog sistema, a trebalo bi da se 23. aprila pojavi na našem nebu. Veruje se da se Nibiru preklapa sa orbitama drugih planeta zbog svog lažnog statusa. Postoji bojazan da Nibiru ima mogućnost da izazove haos u bilo kom trenutku. 

Nibiruove pretpostavljene moći mogle bi zaista napraviti zbrku sa Zemljinim solarnim sistemom, što bi izazvalo katastrofalne promjene klime. Smatra se da Planet X u stvari stoji iza nekih čudnih vremenskih promena do kojih je došlo u posljednje dvije decenije, a ne klimatske promene.

Prema najnovijoj tvrdnji, 23. aprila, sunce, mesec i Jupiter će se uskladiti u sazvežđu Device. Ovo će pokrenuti početak događaja koji se ne spominje u Bibliji, ali za koji neki fundamentalistički hrišćani vjeruju se odnosi na dve faze drugog Isusovog dolaska. 

Prva faza podrazumeva iznenadni "zahvat", u kome će istinski vernici nestati sa Zemlje i biti dovedeni u nebo. Ovo će očigledno potom izazvati sedmogodišnji period stradanja i pojavu Antihrista, pre druge faze, u kojoj se Isus vraća na Zemlju.

Iako se ovakvo poravnanje u znaku Device odvija svakih 12 godina, to još uvek nije dovelo do kraja naše vrste.

Možda da ipak ne otkazujete svoje planove ...

Nibiru ima malo reputacije jer se ranije se nije pojavio kako je bilo predviđeno. Bilo je predviđeno da stigne kako u 2003. tako i u 2012. godini, ali - nikada nije.

NASA je više puta saopštila da Nibiru čak i ne postoji. "Nibiru i druge priče o misterioznim planetama su internet prevara", saopštila je svemirska agencija. "Očigledno, to ne postoji."

"Nema takve planete, nikad nije ni bilo, i verovatno nikad neće ni biti - ali nastavlja da se pojavljuje iznova i iznova", rekao je NASA svemirski naučnik David Morrison u novembru. "Pitate me za logično objašnjenje potpuno nelogične ideje."

U međuvremenu, Midov zapis o predviđanjima ne uliva poverenje. Upozorio da se svet završava 23. septembra 2017. godine i objavio video, na svojoj web stranici, u kome tvrdi isto. Teorija iza njegovih tvrdnji detaljno je opisana u njegovoj knjizi Planeta X- dolazak 2017. godine.

Kasnije je razjasnio njegovu tvrdnju, govoreći Vashington postu: "Svet se ne završava, ali svijet kakav znamo sezavršava. Veći deo sveta neće biti isti od početka oktobra."

Oktobar je došao i otišao bez apokalipse. Mid je tada rekao da će se dogoditi u novembru - što je takođe došlo i otišlo bez apokalipse.

Veliki broj ranije obećanih tvrdnji o kraju sveta, koji se nikada nisu pojavili, ukazuju na to da nema potrebe da se sakrivamo u podzemni bunker. Međutim, ako ipak razmišljate o toj opciji i imate dosta gotovine u rezervi, Litvanija je spremna da proda stari nacistički bunker u Neringu.

 

Izvor: RT/https://www.rt.com/news/423956-nibiru-rapture-world-end-april/