-Podrinju- iz Janje sportsku opremu poklonio Savo Milošević

-Podrinju- iz Janje sportsku opremu poklonio Savo Milošević

Fudbalski klub “Podrinje” iz Janje dobio je novu sportsku opremu. Vrijedan poklon ovom klubu darovao je nekadašnji fudbaler kluba Savo Milošević.

Klubu iz koga je potekao i stadionu gdje organizuje “Turnir prijateljstva”, proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević poklonio je sportsku opremu. Fudbalerima “Podrinja” Milošević je darovao kvalitetne dresove i fudbalske lopte.

“Ovo je mali znak pažnje i zahvalnosti. Ove godine, četvrti put za redom organizujemo Turnir prijateljstva i FK “Podrinje” je svaki put bio dio organizacije. Ja sam u ovom klubu počeo da igram fudbal i smatram ga svojim klubom. Imamo fenomenalnu saradnju i nadamo se da će ona biti i ubudeće takva ako ne i bolja”, istakao je Milošević.

Seniorima Podrinja itekako će značiti nova oprema, naglašavaju iz kluba.

“Svakom klubu znači pomoć, a kada je ona od Sava Milooševića koji je u ovom klubu ponikao, ona je još značajnija. Svugdje je teška situacija i još jednom se zahvaljujem Miloševiću na ovoj donaciji”, rekao je sekretar kluba Muhamed Stalović.

Fudbalski klub “Podrinje” ima oko 80 registovanih igrača, a “Turnir prijateljstva” 2017. biće održan od 6. do 11. juna, pa će kao i svake godine da okupi najbolje fudbalske klubove iz regiona.


Izvor: BN televizija