Pola estrade sada strahuje - Soraja piše prvu knjigu

Pola estrade sada strahuje - Soraja piše prvu knjigu

Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno spavati dok knjiga ne ugleda svijetlo dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krene promocija, kaže nekadašnja učesnica Big Brothera.

Brojna lica sa srpske estrade su u panici jer starleta Soraja Vučelić (31) piše svoju prvu knjigu. Naime, ona je odlučila zaintrigirati javnost nepoznatim detaljima iz života, a kroz mnogobrojne anegdote će spomenuti i brojne javne ličnosti.

Poznato je da se bivša voditeljica druži s najmoćnijim i najpopularnijim ljudima , a s velikim brojem prošla je razne intrigantne situacije o kojima će pisati - piše srpski Alo. 

Kako tvrdi, ništa je neće pokolebati. 

- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je grijeh da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti objelodanjena - kaže Soraja.

Ona će, kako pišu tamošnji mediji, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njenih skupocjenih automobila, ali i povezivanju s mnogim kontroverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade.

Soraja je svjesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali ju ne zanima šta junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju.

- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno spavati dok knjiga ne ugleda svijetlo dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem s promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogriješili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biće i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitatelji nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače htjeli marketing imam posebna poglavlja - poručila je.

Dodaje da je u startu nastao 'problem' kada je počela s pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.

- Ne gledam u prošlost da bih se preispitala za nešto ili žalila za prolivenim mlijekom. Međutim, sad kada sam se počela prisjećati svega zbog knjige, shvatila sam da tu ima toliko toga. Sigurno ću je morati objavljivati u nastavcima - priča Soraja i dodaje da ju niko neće moći cenzurirati.

- Ja sam gospodar svog života i živim onako kako hoću - odlučna je. Da je vrlo ozbiljno pristupila pisanju knjige govori i podatak da će Soraja potražiti i stručnu pomoć.

 Ja ću pisati knjige, ali dok se ne 'ufuram' svakako ću angažovati nekoga kome je posao pisanje knjiga da mi pomogne. Izgleda vrlo lako, sve do momenta dok to ne počnete raditi, ali nije tako. Pošto želim da sve bude na nivou, neću ništa prepustiti slučaju - zaključila je Soraja.


Izvor: 24sata.hr/Alo.rs