Posljednja vremena došla, komunisti brane svetinje

Posljednja vremena došla, komunisti brane svetinje

Posljednja su vremena došla kad su komunisti i neokomunisti skočili da tobože brane svetinje od mene nedostojnog, poručio je narodni poslanik Nebojša Vukanović, komentarišući reakciju trebinjskog SNSD na njegovo ponašanje tokom posjete premijera Republike Srpske Radovana Viškovića Mrkonjićima, rodnom mjestu Svetog Vasilija Ostroškog.

– U pokušaju da poniziš sve Hercegovce i Hercegovinu uspio si samo u jednom – da ogoliš sebe i pokažeš ko si i šta si – prazna ljuštura koja odzvanja. Ali na tvoju praznu zvonjavu već smo oguglali. Poručujemo ti samo jedno – zvoni koliko hoćeš ali se drži dalje od srpskih pravoslanih svetinja i časnih, neukaljanih mjesta. Nisi dostojan – poručili su Vukanoviću iz trebinjskog SNSD.

- Posljednja su vremena došla kad su komunisti i neokomunisti skočili da tobože brane svetinje od mene nedostojnog, poručio je narodni poslanik Nebojša Vukanović, komentarišući reakciju trebinjskog SNSD na njegovo ponašanje tokom posjete premijera Republike Srpske Radovana Viškovića Mrkonjićima, rodnom mjestu Svetog Vasilija Ostroškog.

Nakon što su ga iz GO SNSD Trebinje optužili da je „vrijeđao, prekidao, dobacivao i neprimjereno se ponašao prema delegaciji Vlade Republike Srpske“ Vukanović je poručio da su se „na jedan mig složno oglasile sve nijanse crvene“.

– Usaglasile su se sve nijanse crvene i Komiteta, Luka i SNSD, Razjedinitelji i Socijalisti, samo je ostalo nejasno jesu li izvorni ili ovi novi, Petrovi ili Maksimovi, na koju stranu je prelomio bivši prvi Šešeljev radikal Ćapa – upitao je Vukanović.

Navodi da „potomci udbaša, skojevaca i najvećih komunista, koji su progonili, otimali imovinu i hapsili njegove pretke sada brane Crkvu i svece od njega”.

– Iako sam bio maksimalno pristojan i vodio normalan razgovor, bezbožnici i neokomunisti pokušavaju da postavljanje nekoliko prostih pitanja premijeru predstave kao nekakvu blasfemiju i bezbožnički čin, iako je upravo Višković ranije tražio da odemo pod Ostrog skupa i kažemo da li krademo državu – poručio je Vukanović.

Dodaje da im nije problem što “muljaju, namještaju tender, ali je problem kada on postavi pitanje i traži pravedne kazne za ubice”.

Podsjećamo, Vukanović je u Mrkonjićima postavljao premijeru Viškoviću brojna pitanja o kriminalu i neriješenim ubistvima tražeći da se zakune da ne štiti kriminal, na šta su reagovali iz SNSD uz poruku da “ne bira ni mjesto ni vrijeme da šalje poruke mržnje”.

Izvor: Agencije

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks