Poznati komičar je bio Brandov ljubavnik

Poznati komičar je bio Brandov ljubavnik

Udovica holivudskog komičara Ričarda Prajora potvrdila je informacije koje je iznio džez muzičar i muzički producent Kvinsi Džouns, da su njen pokojni suprug i legendarni glumac Marlon Brando bili ljubavnici tokom sedamdesetih godina prošlog vijeka, prenosi B92.

Džouns je njihovu aferu otkrio u intervjuu za veb-magazin Vulture, u kome je pomenuo Branda i njegove seksualne apetite.

“Brando je često igrao ča-ča-ča sa nama. Mogao je da igra do besvijesti. On je bio najšarmantniji za**bant koga sam ikada upoznao”, rekao je on.

“Taj bi je**o bilo šta. Sve! I poštansko sanduče. Džejmsa Boldvina. Ričarda Prajora. Marvina Geja. Nije mu bilo bitno. Bilo ga je baš briga”, istakao je Džons.

Dženifer Li Prajor, udovica glumca i stendap komičara, rekla je u izjavi za TMZ, da je njen suprug, koji inače nije krio da je biseksualac, spavao sa Brandom, kao i da bi načisto poludio da je njihova veza tada bila objelodanjena.

“To su bile sedamdesete! Droga je još bila dobra, posebno kvalud. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, imali bi seks i sa  radijatorom, i još biste mu poslali cvijeće sljedećeg jutra”, izjavila je ona.

Komičar je, prema njenim tvrdnjama, o svojim seksulnim vezama pisao u svojim dnevnicima, za koje se nada da će biti objavljeni tokom ove godine.

Ričard Prajor, koji je umro 2005. godine, ženio se sedam puta sa pet različitih žena. On i Dženifer Li Prajor su se razveli poslije godinu dana braka, 1982. godine, da bi se ponovo vjenčali 2001. i ostali zajedno sve do njegove smrti.


Izvor: B92