-Pravda za Davida- 442.dan: Lukačeva policija blokirala sve prilaze Hramu - Nema paljenja svijeća za Davida ni večeras (Video)

-Pravda za Davida- 442.dan: Lukačeva policija blokirala sve prilaze Hramu - Nema paljenja svijeća za Davida ni večeras (Video)

I 442. dan članovi Grupe Pravda za Davida mirno i dostojanstveno stoje ispred ulazа u dvorište Hrama Hrista Spasitelja, čija su sva četiri ulaza blokirali pripadnici Lukačevog MUP-a i ne daju zapaliti svijeće za Davida.

Svi su večeras mogli ući u dvorište sem članovi Grupe "Pravda za Davida" kako to policija prepoznaje ko je, a ko  nije član te prokazane Grupe zna sami Bog.

"Ni večeras nam ne daju da zapalimo svijeće za Davida, ali mi mirno i dostojanstveno, ali i prkosno čekamo i dolazimo da damo podršku Davoru i Suzani u borbi za pravdu za ubijeno dijete. Sve ovo pokazuje i večeras da je David i mrtav jači od vlasti i policije u Banja Luci i RS", rekao je jedan od prisutnih koji su šetali i bili na klupama ispred ulaza u dvorište Hrama.

Prisutni su i večeras slušali Davidovu pjesmu "Klinac u Getu".

Gospodja Nada, koja svako veče dolazi na proteste i daje podršku Davoru i Suzani da dodju do istine i pravde za sina Davida  je poručila "...,evo nas opet, dane ne brojimo, ne mogu nas slomiti, nama nije bitino ni mjesto ni vrijeme, nego cilj....Idemo do kraja, nema odustajanja, jer je ovo samo jedna mala prepreka u našoj borbi..."

"Donio sam bijeli luk, protiv satana i zlih sila u liku Lukačeve policije, kao i žutu traku oko ruke, jer smo samo mi Grupa "Pravda za Davida" obilježeni u Banja Luci i ne da nam se da udjemo u Crkvu i zapalimo svijeću za Davida. Ne daju nam ni na Trgu da to isto uradimo. Ostajemo ovdje da se borimo do kraja..., poručio je  član Grupe "Pravda za Davida" Marko Mikić, koji je tu svako veče.

On je šeretski dodao "vidite kako bježe od bijelog luka, vidi se da su sotone teške, dodao je Marko.

On je izrazio nadu da ćemo sutra ipak moći da zapalimo svijeće u Hramu ili na Trgu za našeg Davida, vidimo se ponovo sutra".

Pozdrav za Davora i Suzanu,, kao i porodici Memić, Idemo do kraja, Nema predaje , Pravda za Davida, Pravda za Dženana...

VIDEO:

VIDEO:

 

Izvor: Infomedia Balkan