-Pravda za Davida- 467.dan: Djordje Radjen se vratio u Banja Luku i krije se po kafićima (Video)

-Pravda za Davida- 467.dan: Djordje Radjen se vratio u Banja Luku i krije se po kafićima (Video)

Još jedan skup podrške hrabrih Banjalučana i članova Grupe "Pravda za Davida" održana je po 467 put večeras ispred dvorišta Hrama u znak podrške ocu Davoru i majki Suzani da se domognu sudnice gdje će dobiti pravdu, a zlikovci kaznu za ubijenog Davida.

"Djordje Radjen umiješan u ubistvo Davida Dragičevića se vratio u Banja Luku, krije se po kafićima. Nema te po Banja Luci od kada se desilo ovo sa Davidom, kriješ se, nema te da hodaš pijan i svakakav po gradu, nego si po kafićima", rekao je "pravdaš" Marko.

On je upitao Djordja Radjena - "Zašto se kriješ, ako ništa nisi kriv i da te niko ne može vidjeti ni noću, a ni danju, Djordje Radjenu".

"Da znaju svi, Djordje Radjen je u Banja Luci ponovo, krije se po kafićima u Banja Luci, ja sam slučajno prošao pored kafića i sreo ga", rekao je on.

U tom trenutku jedna gospodja, možda i neko veoma blizak porodici Dragičević je uzviknuo "Pravda za Davida".

Članovi Grupe "Pravda za Davida" i večeras su prkosno stajali ispred dvorišta Hrama - "Mirni i dostojanstveni kao što smo od prvog dana do danas, mnogi su odustali, jer nisu mogli izdržati i nisu nas mogli zloupotrebiti, a danas piju kafu sa Dodikovim ljudima i gledaju kako mi i dalje tražimo pravdu za Davida. 

Da podsjetimo, večeras je na Trgu Krajine Koncert Lepe Brene, toči se pivo, izvlače se dobitnici poršea, a sa druge strane se proganjaju članovi Grupe "Pravda za Davida", koji i večeras stoje uz majku Suzanu i oca Davida u traženju pravde za Davida.

Vidjećemo na šta će sutra ujutro ličiti Trg Krajine, sa kojeg smo protjerani, kažu "pravdaši".

"Mi smo protjerani, sa Trga, 31.12. prošle godine nakon devet mjeseci mirnih okupljanja i onda smo došli pred Hram, ali vladika banjalučki Jefrem se prodao za siću i podnio sramnu prijavu i tražio od policije da im omogući nesmatan rad, odnosno da nas protjeraju i iz porte Hrama", podsjetio je "pravdaš" Marko.

On je zahvalio Mariji Šerifović, koja je odbila da pjeva na Trgu Krajine, zbog stradanja Davida Dragičevića. Mnogi drugi su se osramotili.

"Mi nećemo suditi, jer nismo Bog, mi smo ljudi koji će radije gladni leći, nego siti praviti zlo drugima.

Lukačeve policije večeras nije bilo, jer čuvaju Brenu na trgu Krajine, još neka dovedu Cecu "srpsku majku". I neka sve začine sa Burletom i Biserkom.

Pravda za Davida! Idemo dalje! Nema predaje! Podrška ocu Davoru, majki Suzani, porodici Memić...!

I sutra ponovo na istom mjestu, jer nema još uvijek pravde za Davide i odgovora na pitanje: "Ko je ubio Davida Dragičevića u martu prošle godine?"

VIDEO:

Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan