-Pravda za Davida- 470.dan: -Naš put je da naš David dobije pravdu, a zlikovci zasluženu robiju- (Video)

-Pravda za Davida- 470.dan: -Naš put je da naš David dobije pravdu, a zlikovci zasluženu robiju- (Video)

I večeras je u Banja Luci po 470. put održan miran i dostojanstven skup "Pravda za Davida" u znak podrške porodici Dragičević da dobije pravdu za sina Davida, a to znači da se kaže ko je ubio Davida i da se ubice i nalogodavci pohapse.

Večeras je "pravdaš" Marko koji je od 26.marta prošle godine do danas na svakom skupu "Pravde za Davida" pustio Davidovu pjesmu "Klinac iz Geta".

Članovi Grupe "Pravda za Davida" od kada su od Lukačeve policije odagnani ispred porte Hrama, ne pale svijeće, niti ulaze u dvorište Hrama, zbog prijave koju su policiji podnijeli službenici Hrama. 

Svi treba da zahvalimo ocu Davoru, koji nam je otvorio oči gdje živimo i sa kakvom vlašću imamo posla. Davor je na trenutak zaustavio ovaj nakaradni sistem da prestane da ubija i vrši zločine...", rekao je jedan od prisutnih večeras.

"Nikome ne bih poželio da doživi što su doživjeli otac Davor i majka Suzana, koji znaju imena ubica svog sina Davida, a više od godinu dana ne mogu sa ulice da udju u sudnicu i dobiju pravo na pravično sudjenje i da te ubice i njihovi nalogodavci, ali i oni koji ih svo ovo vrijeme štite i drže predmet ubistva Davida u ladici stola u Tužilaštvu", rekao je on.

On je dodao da su pravi članovi Grupe "Pravda za Davida" sa ocem Davorom i majkom Suzanom, jer David mora pravdu dobiti, Davida im nećemo oprostiti, kao ni jedno drugo dijete u BiH koje je postradalo od ovog nakaradnog sistema.

"Hoćemo pravo na život! Hoćemo pravo na slobodu mišljenja i govora! Hoćemo pravo da tražimo pravdu za ubijeno dijete!

Hoćemo bolji život daleko od ubica! Da li mnogo tražimo...? Izgleda da tražimo mnogo, čim se ovako ponašaju prema nama...?! Ljudi, borite se, izadjite na ulicu, parkić pored Hrama, 19:30 h, izgovora nemaš, voda je do grla davno došla", napisao je "pravdaš" Marko Mikić.

I pjesnik Stefan Simić bio je večeras sa Grupom "Pravda za Davida" na skupu ispred dvorišta Hrama, čije ulaze već danima ne čuva Lukačeva policija.

Pravda za Davida, Pravda za Dženana, Idemo do kraja, Nema predaje, Davor i Suzana nikada neće biti sami....!

Pravda za Davida...!

VIDEO:

 

Foto/Video: Marko Mikić
Izvor: Infomedia Balkan