-Pravda za Davida- 474.dan - Majka Suzana ispred dvorišta Hrama - Nema empatije za roditelje koji su izgubili djecu (Video)

-Pravda za Davida- 474.dan - Majka Suzana ispred dvorišta Hrama - Nema empatije za roditelje koji su izgubili djecu (Video)

I večeras 474. dan održan je skup "Pravda za Davida" ispred dvorišta Hrama Hrista Spasitelja, na kome je data podrška porodici Dragičević da dodju do pravde za ubijenog sina Davida sa samo jednim pitanjem: Ko je ubio Davida?

Večeras se obratila Davidova majka Suzana koja je u veoma emotivnom govoru ocijenila da smo toliko bolesna nacija i da ovo što nam se dešava nije ništa, šta smo zaslužili.

"Jer majke i očevi nemaju empatije prema roditeljima koji su izgubili dijete. Nejasni su mi ljudi, koji kažu da se još ne zna da li je David ubijen ili je zades? 

Tužilaštvo u kome sjede kriminalci je pokrenulo proces da je David ubijen. Dijete je ubijeno", rekla je majka Suzana i dodala: 

"Da Bog da nas gazili godinama, dok nas sve ne istjeraju iz ove zemlje, pa da počnu sami sebe da gaze onaj u Bakincima i ona iz selendre iz Teslića".

Majka Suzana je poručila svim zlonamjernim koji se oglašavaju na društvenim mrežama da: "Nema Davida, ljudi nema Davida, ja se ne borim za njega, njega nema, nego za živu djecu, vašu djecu, svu djecu u BiH".

"Samo dobar bager da nas sve pogazi, ili da dodje okupator da nas porobi, biće bolji nego ova izdajnička vlast...", rekla je majka Suzana, koja je bila još pod stresom od obilaska mjesta gdje je David nadjen mrtav na ušću Crkvene u Vrbasu, prije večerašnjeg skupa ispred dvorišta Hrama.

"Bila sam na mjestu gdje sam dijete našla, gdje su ga bacili... ko to nije doživio blago njemu", poručila je Majka.

Nema predaje, idemo do kraja, Pravda za Davida!

I sutra na istom mjestu i ponovo isto pitanje : Ko je ubio Davida?

Pravda za Davida!

VIDEO:

Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan