-Pravda za Davida- 475.dan: -Gdje je Dodikov harmonikaš iz Pakla Siniša Kojdić, ima li on djecu?- (Video)

-Pravda za Davida- 475.dan: -Gdje je Dodikov harmonikaš iz Pakla Siniša Kojdić, ima li on djecu?- (Video)

I večeras 475.dan hrabri Banjalučani i članovi Grupe "Pravda za Davida" održali su mirni i dostojanstveni skup na kome su dali podršku ocu Davoru i majki Suzani u potrazi za pravdom za ubijenog sina Davida, koji je stradao u martu prošle godine. Za režim su imali samo jedno pitanje: Ko je ubio Davida?

Večeras su ispred dvorišta hrama, čije ulaze više ne čuva Lukačeva policija, oni koji dolaze i po suncu i po kiši i po snijegu da pokažu svima da im je stalo do pravde, jer oprosta i zaborava nema. Ubice i nalogodavci, kao i oni što ih brane i prikrivaju taj zločin, treba da dobiju zaslužene kazne, pravda mora doći... jedinstevi su "pravdaši".

"David je u svima nama, on je istina i pravda! Podrška roditeljima, roditelji ne smiju ostati sami...", poručila je jedna gospodja večeras.

"Gdje je Dodikov harmonikaš iz Pakla Siniša Kojdić, ima li on djece, šef mu ima četvoro", rekao je jedan od prisutnih večeras na skupu.

Oca Davora posebno boli postupak Kojdića kojeg optužuje da je uništio odjeću Davidovu, koja je mogla da se vještači i da puno toga otkrije, od toga kako je mučen, do toga kako je ubijen.

"Pravdaš" Marko je podsjetio da je majka Suzana podnijela zahtjev u policiji u Banja Luci i tražila održavanje skupa na Trgu u iduću nedelju 21.jula, samo sat vremena, da zapali svijeću sinu Davidu, pa da vidimo da li će i nju odbiti.

"Davor nije još spustio ruku, niti će je spustiti, dok ubice ne budu uhapšene, a mi znamo ko su..., a znamo i na šta su ubice spremne, tačno im se vidi krv iz očiju...", rekao je Marko i dodao:

"Davore hvala što si nam otvorio oči, nakon ubistva Davida, mada smo znali da nas pljačkaju, lažu, otimaju, ali nismo znali kolike smo žrtve ovog režima i šta je sve spreman da nam uradi i da je spreman i na to da nam ubije dijete u miru...", rekao je Marko.

Članovi Grupe "Pravda za Davida" , zajedno sa majkom Suzanom Radanović, prošetali  su večeras i do Trga Krajina, gdje im je skup ranije bio zabranjen.

Pravda za Davida! Pravda za Dženana! Idemo dalje! Nema odustajanja! Pozdrav za oca Davora, porodicu Memić! Majka Suzana je i večeras bila sa nama u Banja Luci.

Pravda za Davida!


VIDEO:

 


Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan