-Pravda za Davida- 478.dan: -Postojaćemo dok je sunca nad Banja Lukom, da se Davidova tragedija više nikome ne desi- (Video)

-Pravda za Davida- 478.dan: -Postojaćemo dok je sunca nad Banja Lukom, da se Davidova tragedija više nikome ne desi- (Video)

Vešeras, po 478 put održan je skup "Pravda za Davida" kojim je data podrška ocu Davoru i majki Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

"Ovo je i još jedno podsjećanje režimu na stravičan zločin - kako je šest dana mučen, a potom ubijen mladi Banjalučanin Davida Dragičević, za kojeg nema ni pravde, ni poštenog sudjenja njegovim ubicama, nalogodavcima, ali i onima koji iste  zlikovce štite sa pozicija vlasti više od godinu dana", bile su riječi jedne prisutne gospodje iz Grupe "Pravda za Davida" na večerašnjem skupu podrške porodici Dragičević.

Ona je poručila da uzalud skrivaju ubice i nalogodavce Davidovog ubistva, pravda mora doći, jer ona je mač bez korica...

"Otimaju, kradu, jer se ljudi ne stide, ubijaju iz bahatosti, jer se Boga ne boje, ali se boje mrtvog Davida, jer znaju da je on mrtav jači nego oni živi i da će ih stići ruka pravde. 

Davidova sjenka je svako veče nad Banja Lukom, prati ubice, nalogodavce, zaštitnike u njihovim palatama, po hodnicima, njima se čini i da ih Davidova sjenka noću i proganja, lude, razboljevaju se, strepe, njihove noći su košmarne, bez sna, bez mira i spokoja, ali tako i treba, prolili su mladu nevinu krv. Šta će tek da rade, kada provri ta krv i bude tražila pravdu, istinu...gle čuda, tražiće i osvetu, a šta tada ubice, zlikovci, sotone...pravda će biti za vas najveća Davidova osveta.

Poručujemo Vam da vam je uzaludan svaki pokušaj uništenja i razbijanja prave Grupe "Pravda za Davida", mi ćemo postojati dok je sunca  nad Banja Lukom... Ubili ste zvjerski Davida, ali više nećete moći nikoga, pogotovo ne našu djecu. Ne damo vam zlikovci ni jedno naše dijete više, a za Davida ćete da odgovarate jednog dana, a taj dan će brzo doći, ubrzo će neki od vas bježati glavom bez obzira, a mnogi će u zatvor na zasluženu kaznu i robiju...

Vjerujte Grupi "Pravda za Davida" šta vam večeras kaže - Sprema vam se strašnu sud na zemlji, možda već na jesen, znate vi to, ali znamo i mi".

"Pravdaš" Marko je i večeras pustio da se čuje Davidova pjesma "Klinac u Getu", koja stalno podsjeća sve poštene i hrabre Banjalučane, da se nije odmaklo od početka i da smo u Getu iz kojeg će nas teško bilo ko osloboditi, ako mi sami to ne uradimo.

"I sutra na isto mjesto, sa duhom i sjenom Davida iznad Banja Luke u potrazi za pravdom, jer istinu znamo.

Ko je ubio Davida, bilo je još jednom pitanje, koje ponavljamo 478 put?"

Pravda za Davida!

VIDEO:


Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan