-Pravda za Davida- 494.dan: -Mi smo i dalje tu i pitamo: Ko je ubio Davida?- (Video)

-Pravda za Davida- 494.dan: -Mi smo i dalje tu i pitamo: Ko je ubio Davida?- (Video)

I večeras, 494. dan, hrabri Banjalučani i članovi grupe "Pravda za Davida" došli su u parkić da još jednom daju podršku ocu Davoru i majki Suzani Radanović u borbi za pravdu za svirepo ubijenog sina Davida, koji je  zvjerski mučen i likvidiran u martu prošle godine.  

Hrabri Banjalučani su potsjetili  na stravičan zločin - ubistvo Davida Dragičevića, ali i da državne institucije kao što su tužilaštvo, sudstvo i policija ne rade svoj posao, kao i da postoje oni na vlasti na nivou BiH, RS i Banja Luke koji zataškavaju Davidovo ubistvo.

Grupa "Pravda za Davida" je i večeras poručila da je uzaludan svaki pokušaj uništenja i razbijanja te grupe hrabre i prkosne, ali pravične, mirne i dostojanstvene, jer se oni ne plaše te neravnopravne borbe, za pravdu za Davida, jer istinu o njegovom zvjerskom mučenju i ubistvu znaju do najsitnijih detalja.

"Ostajemo mirni i dostojanstveni kao i prvog dana i nastavljamo našu borbu, dok se nalogodavci i ubice ne kazne, a pravda za Davida bude zadovoljena", poručili su okupljeni građani. 

I večeras se čula Davidova pjesma "Klinac u Getu".

Zbog svega što se dešava poslednjih dana ocu Davoru, a posebno majki Suzani Radanović kojoj se i prijeti na razne načine, što pominje imena ubica sina Davida, članovi Grupe "Pravda za Davida" najavljuju novo okupljanje na klupama u parkiću i sutra u isto vrijeme u znak podrške porodici Dragičević.

Mi smo i dalje tu! Pravda za Davida! Pravda za Dženana! Pravda sa svu djecu! Idemo do kraja!

Pravda za Davida! Nema predaje! Idemo do kraja!

VIDEO:

Foto/Video: fb"Pravda za Davida"/Vladan Malešević

Izvor: Infomedia Balkan